Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η VIDAVO πρωτοπορεί και επενδύει στη PhotOral

Ολοκληρώνοντας το αναπτυξιακό και επενδυτικό της πλάνο, η VIDAVO καινοτομεί και επενδύει στην εταιρία PhotOral, μια start up με έδρα στη Βοστώνη.

Η VIDAVO πρωτοπορεί και επενδύει στη PhotOral
Η έρευνα και η καινοτομία είναι άμεση συνυφασμένες με τη VIDAVO, την εταιρία τηλεματικών εφαρμογών στην υγεία που μετουσιώνει τα αποτελέσματα της έρευνας και τεχνολογικής ανάπτυξης σε χρηστικά προϊόντα υγείας και κοινωνικής φροντίδας.

Οπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, ολοκληρώνοντας το αναπτυξιακό και επενδυτικό της πλάνο, η VIDAVO καινοτομεί και επενδύει στην εταιρία PhotOral, μια start up με έδρα στη Βοστώνη. H PhotOral ιδρύθηκε το 2011, συνεργάζεται στενά με το Ινστιτούτο Forsyth - Harvard για την ανάπτυξη και διάθεση στην παγκόσμια αγορά εντός καινοτόμου προϊόντος στοματικής υγιεινής, βασισμένου σε πατενταρισμένη τεχνολογία blue-light.

Πρόκειται για μία συσκευή, η οποία με ένα μόλις λεπτό χρήσης καθημερινά, καταπολεμά τα φωτοευαίσθητα βακτήρια της στοματικής κοιλότητας, συμβάλοντας στην πρόληψη της περιοδοντίτιδας και στη διατήρηση υγιούς στοματικής χλωρίδας και ούλων.

Η VIDAVO  επένδυσε σε μετατρέψιμα γραμμάτια, με στόχο να ενισχύσει με κεφάλαιο σποράς την έναρξη των κλινικών δοκιμών της blue-light συσκευής. Η VIDAVO. θα αποτελέσει στρατηγικό συνεργάτη της PhotOral και σύμβουλο της σε θέματα διείσδυσης στην Ευρωπαϊκή αγορά, ενώ αντίστοιχα η PhotOral θα αποτελέσει εφαλτήριο ενίσχυσης της εξωστρέφειας της VIDAVO στην άλλη πλευρά του ατλαντικού.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v