Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Διάθεση των Toshiba Document Systems από τη CPI

Η CPΙ ανέλαβε τη διάθεση των Document Systems της Toshiba καθώς και την πλήρη τεχνική υποστήριξη των ήδη εγκατεστημένων μηχανών για την ελληνική αγορά.

Διάθεση των Toshiba Document Systems από τη CPI
Η CPΙ ανέλαβε τη διάθεση των Document Systems της Toshiba καθώς και την πλήρη τεχνική υποστήριξη των ήδη εγκατεστημένων μηχανών για την ελληνική αγορά στοχεύοντας στην περαιτέρω διεύρυνση των διαθέσιμων λύσεων στον τομέα της εκτύπωσης.

Οπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, η προσθήκη των MPF της Toshiba στο product portfolio της CPI αναμένεται να ενισχύσει σημαντικά τη θέση της στην αγορά καθώς είναι πλέον σε θέση να προσφέρει προϊόντα και λύσεις σε συνεργασία με 3 κορυφαίους κατασκευαστές στον τομέα της εκτύπωσης (ΟΚΙ, Sharp και Toshiba).

Σημαντική αναμένεται να είναι η δυναμική που θα προσθέσουν τα προϊόντα της Toshiba στις υπηρεσίες Managed Print Services τις οποίες παρέχει η CPI από το 2007.

Τα Document Systems της Toshiba καλύπτουν ολόκληρο το φάσμα των απαιτήσεων για τη διαχείριση και την παραγωγή εγγράφων καθώς η διαθέσιμη γκάμα περιλαμβάνει λύσεις που ανταποκρίνονται τόσο στη μικρή και μεσαία επιχείρηση όσο και σε μεγάλους οργανισμούς είτε αυτές αφορούν σε έγχρωμη είτε σε μονόχρωμη εκτύπωση.

Τα Toshiba Document Systems διατίθενται από τη CPI σε συνεργασία με το εξουσιοδοτημένο δίκτυο συνεργατών σε πανελλαδικό επίπεδο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v