Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΠΕΤΡΟ:Επίσημος εισαγωγέας των αυτοκινήτων Jaguar

Ο Όμιλος Πετρόπουλος αναλαμβάνει άμεσα τον ρόλο του επίσημου εισαγωγέα των αυτοκινήτων Jaguar στην Ελλάδα, όπως ανακοίνωσε η εταιρία.

ΠΕΤΡΟ:Επίσημος εισαγωγέας των αυτοκινήτων Jaguar
Ο Όμιλος Πετρόπουλος αναλαμβάνει άμεσα τον ρόλο του επίσημου εισαγωγέα των αυτοκινήτων Jaguar στην Ελλάδα, όπως ανακοίνωσε η εταιρία. 

Αναλυτικά όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση:

Τα μοντέλα της Jaguar που διατίθενται σήμερα στην ελληνική αγορά, στην κατηγορία των αυτοκινήτων πολυτελείας, είναι τα XF, XK, και XJ.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου κ. Ιωάννης Πετρόπουλος είπε: Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από αυτήν την εξέλιξη, η οποία εντάσσεται αρμονικά στη στρατηγική του Ομίλου μας να συνάπτει μακροχρόνιες συνεργασίες με παγκόσμιους ηγέτες στον κλάδο της αυτοκινητοβιομηχανίας.

Οι τρέχουσες συνθήκες της αγοράς επιβάλλουν ως μοναδική επιλογή για το μέλλον τη σύναψη συμπράξεων με γνώμονα την επίτευξη οικονομιών κλίμακας. Η ένταξη της Jaguar στο χαρτοφυλάκιο των δραστηριοτήτων μας είναι ένα βήμα προς αυτήν την κατεύθυνση. Συνάδει επίσης και με τη στρατηγική των Jaguar και Land Rover για ενοποίηση των δικτύων διανομής για τις δύο αυτές μάρκες σε παγκόσμιο επίπεδο.

Στόχος μας είναι να εξασφαλίσουμε στους πελάτες της Jaguar αδιάλειπτη παροχή τεχνικής υποστήριξης μέσω της ενοποίησης με το δίκτυο εξουσιοδοτημένων εμπόρων Land Rover.

Σκοπεύουμε επίσης να αυξήσουμε τα εξουσιοδοτημένα σημεία τεχνικής υποστήριξης ώστε να παρέχουμε καλύτερη εξυπηρέτηση στους κατόχους αυτοκινήτων Jaguar σε ολόκληρη την Ελλάδα. Η ικανοποίηση των κατόχων Jaguar αποτελεί πρώτιστο μέλημά μας.

Παράλληλα, στοχεύουμε στην αύξηση του μεριδίου αγοράς των αυτοκινήτων Jaguar στην Ελλάδα ως αποτέλεσμα της αυξημένης ικανοποίησης των πελατών της μάρκας και της ενίσχυσης της προβολής της.

Η κυκλοφορία νέων συναρπαστικών μοντέλων βάσει του προγραμματισμού της Jaguar για το 2013 και όχι μόνο, θα διευκολύνει σημαντικά την επίτευξη αυτού του στόχου.

Λόγω της κρίσης που μαστίζει τον κλάδο των επιβατικών αυτοκινήτων, δεν προσδοκούμε η νέα αυτή δραστηριότητα να συνεισφέρει σημαντικά στην κερδοφορία του Ομίλου στο άμεσο μέλλον».

Ο κ. Mark Beamont, Περιφερειακός Διευθυντής της Jaguar & Land Rover για την Ελλάδα, δήλωσε τα εξής: «Με μεγάλη ικανοποίηση επεκτείνουμε τη συνεργασία μας με τον Όμιλο Πέτρος Πετρόπουλος, μια ηγετική δύναμη στον κλάδο της εμπορίας αυτοκινήτων που διακρίνεται για τη φερεγγυότητα και την επαγγελματική οργάνωσή της.

Μας χαροποιεί επίσης το γεγονός ότι η κίνηση αυτή θα μας φέρει ένα ακόμη βήμα πιο κοντά στην ενοποίηση των δικτύων διανομής της Jaguar και της Land Rover. Προσβλέπουμε σε περαιτέρω ενίσχυση της ικανοποίησης των πελατών μας και σε αύξηση του μεριδίου μας στην ελληνική αγορά αυτοκινήτου».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v