Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

H Lavipharm «τρέχει» στον 30ό Κλασικό Μαραθώνιο

Για άλλη μια χρονιά οι εργαζόμενοι της Lavipharm συμμετέχουν στο θεσμό του Κλασικού Μαραθωνίου Αθηνών, όπου θα «τρέξουν» με τη φανέλα του MDA Ελλάς, σωματείου για τη φροντίδα των ατόμων με νευρομυικές παθήσεις.

H Lavipharm «τρέχει» στον 30ό Κλασικό Μαραθώνιο
Για άλλη μια χρονιά οι εργαζόμενοι της Lavipharm συμμετέχουν στο θεσμό του Κλασικού Μαραθωνίου Αθηνών. Η Lavipharm και σε αυτόν τον Μαραθώνιο θα «τρέξει» με τη φανέλα του MDA Ελλάς, σωματείου για τη φροντίδα των ατόμων με νευρομυικές παθήσεις, που μας παραδειγματίζουν επιδεικνύοντας καθημερινά «δύναμη ψυχής».

Οι εργαζόμενοι της Lavipharm λαμβάνουν μέρος στον αγώνα με στόχο την ενεργή συμμετοχή τους στην υλοποίηση ενός κοινωφελούς σκοπού, στέλνοντας όμως παράλληλα, σε όλον τον κόσμο που αγωνίζεται, υπερπηδώντας κάθε εμπόδιο, με αξιοπρέπεια και ηθικές αρχές, το μήνυμα του “ευ αγωνίζεσθαι”.

Οι «δρομείς» της εταιρείας έχουν δηλώσει συμμετοχή στις διαδρομές των 5 και των 10 χιλιομέτρων και νωρίς το πρωί της Κυριακής, της 11ης Νοεμβρίου, θα είναι έτοιμοι, με πάθος και δύναμη, να λάβουν θέσεις σε άλλον έναν Κλασικό Μαραθώνιο της Αθήνας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v