Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Νέο website για τους Μύλους Λούλη

Το νέο της website στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.loulismills.gr παρουσίασε η εταιρία Μύλοι Λούλη, στο πλαίσιο της στρατηγικής επιλογής της να εξασφαλίζει το μέγιστο βαθμό πληροφόρησης και διαφάνειας.

Νέο website για τους Μύλους Λούλη
Το νέο της website παρουσίασε η εταιρία Μύλοι Λούλη, στο πλαίσιο της στρατηγικής επιλογής της να εξασφαλίζει το μέγιστο βαθμό πληροφόρησης και διαφάνειας.

Το νέο website, είναι διαθέσιμο στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.loulismills.gr.

Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση, η ιστοσελίδα είναι σχεδιασμένη με στόχο την ξεκάθαρη αποτύπωση της ταυτότητας της εταιρίας και των δραστηριοτήτων της. Μέσα από απόλυτα φιλικό περιβάλλον πλοήγησης, ο κάθε επισκέπτης μπορεί να ενημερωθεί αναλυτικά για την εταιρία, το προφίλ, τους στόχους που έχει θέσει και τις αξίες που τη διέπουν αλλά και για τα νέα της μέσα από την ενότητα «Εταιρικά Νέα».

Στην ενότητα «Παραγωγή» μπορεί να ενημερωθεί για τις Βιομηχανικές Μονάδες, τα Κέντρα Διανομής, την Παραγωγική Διαδικασία αλλά και για τη διαδικασία του Ποιοτικού Ελέγχου.

Ιδιαίτερη σημασία έχει δοθεί στην αναλυτική παρουσίαση των επαγγελματικών και καταναλωτικών προϊόντων της εταιρίας, καθώς και δοκιμασμένων συνταγών τις οποίες μπορείτε να ψάξετε είτε με το όνομα είτε με το είδος του αλεύρου.

Επιπλέον, η ιστοσελίδα διαθέτει αναλυτική ενότητα αφιερωμένη στην «Ενημέρωση Επενδυτών», με στόχο τη διευκόλυνση της άμεσης, έγκυρης και έγκαιρης ενημέρωσης της επενδυτικής κοινότητας. Μέσω αυτής της ενότητας, οι επισκέπτες μπορούν να πληροφορούνται αναλυτικά για τα τελευταία δημοσιοποιημένα οικονομικά αποτελέσματα, τις Εκθέσεις του Διοικητικού Συμβουλίου, καθώς και τις Εκθέσεις Ελέγχου Νομίμου Ελεγκτή.

Επίσης, η ενότητα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων στοιχεία για την πορεία της μετοχής, τη σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου και τους κυριότερους μετόχους.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v