Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΤτΕ: Μπαράζ αποχωρήσεων λόγω μέτρων

Σημαντικές αλλαγές σε επίπεδο προσώπων αναμένεται να υπάρξουν τις επόμενες ημέρες στην Τράπεζα της Ελλάδος λόγω του κύματος πρόωρων συνταξιοδοτήσεων.

ΤτΕ: Μπαράζ αποχωρήσεων λόγω μέτρων
Σημαντικές αλλαγές σε επίπεδο προσώπων αναμένεται να υπάρξουν τις επόμενες ημέρες στην Τράπεζα της Ελλάδος λόγω του κύματος πρόωρων συνταξιοδοτήσεων που προκαλούν οι αλλαγές του πολυνομοσχεδίου αλλά και η τροπολογία βουλευτών της Ν.Δ. για σημαντική μείωση των αποδοχών διευθυντικών στελεχών στις τράπεζες.

Αποχωρούν συνολικά 35 εργαζόμενοι εκ των οποίων επτά στελέχη.

Τα στελέχη της ΤτΕ φεύγουν για να προλάβουν τις αλλαγές που επέρχονται στο ασφαλιστικό σύστημα. Παράλληλα, στην απόφαση βαραίνει και η τροπολογία που έχει κατατεθεί από βουλευτές της Ν.Δ., η οποία προβλέπει ότι ο ανώτατος μισθός των κρατικών λειτουργών δεν θα μπορεί να υπερβαίνει τα 5.000 ευρώ μεικτά ή 2.900 ευρώ καθαρά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μεταξύ των αποχωρούντων, κάνοντας χρήση των διατάξεων πρόωρης συνταξιοδότησης, περιλαμβάνονται ο διευθυντής εποπτείας του τραπεζικού συστήματος Γιάννης Γούσιος, ο διευθυντής ασφαλιστικής εποπτείας της ΤτΕ Χαράλαμπος Βογιατζής, ο κ. Γεωργάρας κ.ά.

Τη θέση του διευθυντή εποπτείας του τραπεζικού συστήματος φέρεται να αναλαμβάνει η κ. Βασιλική Ζάκκα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v