Η Profile στο 6ο MENA Investment Management Forum

Η Profile συμμετέχει στις εργασίες του 6ου «MENA Investment Management Forum» που πραγματοποιείται στις 11-14 Νοεμβρίου στο ξενοδοχείο Grant Hyatt, στο Κατάρ.

Η Profile στο 6ο MENA Investment Management Forum
Η Profile συμμετέχει στις εργασίες του 6ου «MENA Investment Management Forum» που πραγματοποιείται στις 11-14 Νοεμβρίου στο ξενοδοχείο Grant Hyatt, στο Κατάρ.

Πρόκειται για ένα εξειδικευμένο συνέδριο απευθυνόμενο στην επενδυτική κοινότητα της Μέσης Ανατολής και της Βόρειας Αφρικής. Στη συγκεκριμένη εκδήλωση, η Profile μεταξύ άλλων θα παρουσιάσει και το νέο IMSplus Mobility, το οποίο επιτρέπει πρόσβαση στις επενδύσεις μέσω των κινητών συσκευών.

Συγκεκριμένα, το εν λόγω συνέδριο απαρτίζεται από θεματικές ενότητες περιλαμβάνοντας πλούσιο πρόγραμμα με συζητήσεις από ειδικούς για τις προκλήσεις και έρευνες στον τομέα της διαχείρισης επενδύσεων. Προσελκύει περισσότερα από 300 υψηλόβαθμα στελέχη από όλο τον κόσμο που δραστηριοποιούνται στο χώρο (Fund Managers, Family offices, wealth & asset managers, investment banks, ασφαλιστικές εταιρείες και Sovereign Wealth Funds).

Όπως σημειώνει η εταιρία, κατόπιν των νέων αναθέσεων έργων και της ίδρυσης των γραφείων της στην περιοχή, η Profile ενισχύει περαιτέρω την τοπική της παρουσία με συμμετοχή σε εξειδικευμένες εκδηλώσεις.

Στο περίπτερο της Profile θα παρουσιαστεί το IMSplus Mobility, η νέα εφαρμογή (native mobile app) που προσφέρεται τόσο αυτόνομα όσο και μέσω της πλατφόρμας διαχείρισης επενδύσεων IMSplus, για ασφαλή πρόσβαση από κινητές συσκευές (smartphones και tablets, Apple iOS και Android) στις υπό διαχείριση επενδύσεις για τους επαγγελματίες καθώς και για τους πελάτες τους.

Η πρόσβαση μέσω κινητών συσκευών αποκτά ολοένα και μεγαλύτερη σημασία στο χώρο της διαχείρισης επενδύσεων καθώς προσφέρει ευελιξία και δυνατότητα υποστήριξης των εργασιών 24/7, και επομένως περισσότερο αποτελεσματική και παραγωγική κάλυψη των εξειδικευμένων επιχειρησιακών αναγκών.

Ειδικότερα, το IMSplus Mobility προσφέρει στους Fund και Wealth Managers, εργαλεία για άμεση πρόσβαση μέσω της κινητής συσκευής τους, δίνοντας τη δυνατότητα διαχείρισης των επενδύσεων των πελατών τους (ή του Οργανισμού τους), ανά πάσα στιγμή και από οπουδήποτε.

Η εφαρμογή περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, λειτουργίες όπως: ενημέρωση σχετικά με τη διάρθρωση των επενδύσεων, την αποτίμησή τους, τις συναλλαγές, την ανάλυση των αποδόσεων, τα statements, καθώς και on-line διαχείριση εντολών, ενώ εμπλουτίζεται συνεχώς με νέες δυνατότητες.

Τέλος, στο συνέδριο θα παρουσιαστούν συνολικά οι λύσεις και τα πλεονεκτήματα που προσφέρει η πλατφόρμα διαχείρισης επενδύσεων IMSplus, καθώς και η τραπεζική πλατφόρμα FMS, που καλύπτει όλο το εύρος του Core Banking, Islamic Banking και Leasing.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v