Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Νέα οργανωτική δομή για τη Frigoglass

Τη νέα οργανωτική δομή της, η οποία περιλαμβάνει τρεις επιχειρηματικούς κλάδους και πέντε κεντρικές λειτουργίες, ανακοίνωσε η Frigoglass στο πλαίσιο αναδιάρθρωσης των δραστηριοτήτων της στις αγορές που δραστηριοποιείται.

Νέα οργανωτική δομή για τη Frigoglass
Τη νέα οργανωτική δομή της, η οποία περιλαμβάνει τρεις επιχειρηματικούς κλάδους και πέντε κεντρικές λειτουργίες, ανακοίνωσε η Frigoglass στο πλαίσιο αναδιάρθρωσης των δραστηριοτήτων της στις αγορές που δραστηριοποιείται.

Επιπλέον, ανακοινώθηκαν τα στελέχη των αντίστοιχων επιχειρηματικών κλάδων, στα οποία προστέθηκαν και δύο νέα, ο κ. Pierre Boyer που αναλαμβάνει γενικός διευθυντής Κλάδου Ψύξης Ευρώπης και Βόρειας Αμερικής, και ο κ. Alberto Tureikis που αναλαμβάνει την Τεχνική Διεύθυνση.

Όπως σημειώνει η εταιρία, στόχος της αναδιάρθρωσης είναι η καλύτερη ανταπόκριση στις διαφορετικές τάσεις των ώριμων αγορών της Ευρώπης και της Βόρειας Αμερικής και των αναπτυσσόμενων αγορών της Ασίας, της Αφρικής και της Μέσης Ανατολής, οι οποίες αποτελούν πλέον σημαντικό μέρος των πωλήσεών της.

Οι επιχειρηματικοί κλάδοι έχουν ξεχωριστές διοικητικές ομάδες που εδρεύουν στις αντίστοιχες γεωγραφικές περιοχές και έχουν την πλήρη ευθύνη των αποτελεσμάτων τους.

Οι πιο σημαντικοί καταλύτες σε κάθε επιχειρηματικό κλάδο είναι οι εξής:

- Κλάδος Υαλουργίας: περαιτέρω ευκαιρίες ανάπτυξης στην Αφρική και δημιουργία προστιθέμενης αξίας από την πρόσφατη εξαγορά της Jebel Ali.

- Κλάδος Επαγγελματικής Ψύξης Ασίας και Αφρικής / Μέσης Ανατολής: αξιοποίηση της ισχυρής ανάπτυξης στις αγορές δραστηριοποίησης και βελτίωση του λειτουργικού περιθωρίου κέρδους.

- Κλάδος Επαγγελματικής Ψύξης Ευρώπης και Βόρειας Αμερικής: εδραίωση της Frigoglass στην αγορά της Ευρώπης, βελτίωση της αποδοτικότητας, υπεροχή στην εξυπηρέτηση πελατών και καινοτομία.

Επίσης, η Τεχνική Διεύθυνση αναβαθμίστηκε, ακολουθώντας τη δέσμευση της Frigoglass σε τεχνολογικές επιδόσεις σε καινοτομία και ανάπτυξη, παραγωγική αρτιότητα, ποιότητα και βιωσιμότητα. Η Τεχνική Διεύθυνση στοχεύει στο μετασχηματισμό όλων των δραστηριοτήτων της Frigoglass, με γνώμονα την παγκόσμια πρακτική της λιτής και ευέλικτης παραγωγής (lean manufacturing).

Ο κ. Torsten Tuerling, διευθύνων σύμβουλος της Frigoglass, σχολίασε: «Δημιουργούμε μια πιο δυναμική και αποτελεσματική επιχειρησιακή δομή που θα μας επιτρέψει να δραστηριοποιούμαστε πιο κοντά στις αγορές μας, να επωφεληθούμε από ευκαιρίες ανάπτυξης, να επιταχύνουμε τη λήψη αποφάσεων, την επίτευξη λειτουργικής αρτιότητας σε όλη την οργάνωσή μας και να εκτελέσουμε με επιτυχία τα σχέδιά μας. Η νέα δομή θα μας δώσει τη δυνατότητα να βελτιώσουμε σημαντικά τις παρεχόμενες υπηρεσίες προς τους πελάτες μας, καθώς και τις οικονομικές μας επιδόσεις. Είμαστε ενθουσιασμένοι που ο Pierre και Alberto έχουν ενταχθεί στην Εκτελεστική Επιτροπή της Frigoglass. H διεθνής εμπειρία τους συμπληρώνει την ηγετική μας ομάδα και δίνει έμφαση στη φιλοδοξία μας να ενισχύσουμε την κυρίαρχη θέση μας στην παγκόσμια αγορά».

Δείτε αναλυτικά τη νέα οργανωτική δομή της.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v