Εργο για την ”Θεοδώρου Αυτοματισμοί” από Q&R

Το πληροφορικό σύστημα ”ORAMA ERP” της Quality & Reliability, για την εμπορική και οικονομική διαχείρισή της, επέλεξε η εταιρία συστημάτων βιομηχανικής κωδικοποίησης Θεοδώρου Αυτοματισμοί ΑΒΕΤΕ.

Εργο για την ”Θεοδώρου Αυτοματισμοί”  από Q&R
Η εταιρία συστημάτων βιομηχανικής κωδικοποίησης ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ ΑΒΕΤΕ, επέλεξε το πληροφορικό σύστημα ”ORAMA ERP” της Quality & Reliability, για την εμπορική και οικονομική διαχείρισή της.

Η εταιρία Θεοδώρου Αυτοματισμοί, δραστηριοποιείται στις κατασκευές, αντιπροσωπείες, αποκλειστικές εισαγωγές και χονδρικό εμπόριο συστημάτων βιομηχανικής κωδικοποίησης για προϊόντα, κιβώτια και παλέτες, συστήματα εκτύπωσης ετικετών bar code, αυτόματη συλλογή και ασύρματη μετάδοση δεδομένων, καθώς και όργανα μέτρησης και ελέγχου.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, η Q&R θα εγκαταστήσει όλα τα υποσυστήματα του λογισμικού ”ORAMA ERP” τα οποία περιλαμβάνουν, τη Γενική και Αναλυτική Λογιστική, Διαχείριση Αποθεμάτων (Κύκλωμα Αποθήκης), Διαχείριση Αγορών (Εγχώριες και Κύκλωμα Εισαγωγών), Διαχείριση Προμηθευτών, Διαχείριση Παγίων, Διαχείριση Εισπράξεων και όλο το κύκλωμα Πωλήσεων την Παρακολούθηση και Κοστολόγηση της Παραγωγής καθώς και την Διαχείριση του SRVICE Πελατών. Με το νέο Πληροφορικό Σύστημα, η ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ ΑΒΕΤΕ αναμένεται να βελτιώσει ακόμα περισσότερο την οργάνωση και λειτουργία της εταιρίας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v