Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Συνεργασία Ιατρικού Αθηνών με την Allianz

Συμφωνία συνεργασίας με την Allianz Ελλάδος υπέγραψε το Ιατρικό Αθηνών, με βάση την οποία οι ασφαλισμένοι της εταιρίας θα μπορούν να έχουν πρόσβαση στις κλινικές του ομίλου έχοντας απευθείας κάλυψη από την Allianz.

Συνεργασία Ιατρικού Αθηνών με την Allianz
Συμφωνία συνεργασίας με την Allianz Ελλάδος υπέγραψε ο όμιλος Ιατρικού Αθηνών, με βάση την οποία οι ασφαλισμένοι σε προγράμματα νοσοκομειακής κάλυψης της Allianz θα μπορούν να έχουν πρόσβαση στις υπηρεσίες υγείας των κλινικών του ομίλου έχοντας απευθείας κάλυψη από την Allianz.

Συγκεκριμένα, εφόσον το νοσοκομειακό πρόγραμμα του ασφαλισμένου προβλέπει τη χρήση Κάρτας Νοσηλείας, η Allianz αναλαμβάνει να εξοφλήσει για λογαριασμό του ασφαλισμένου τα έξοδα νοσηλείας σύμφωνα με ό,τι προβλέπεται στο πρόγραμμα που έχει επιλέξει.

Η συμφωνία καλύπτει νοσηλεία στις κλινικές: Ιατρικό Κέντρο Αθηνών στο Μαρούσι (συμπεριλαμβανομένων του Παιδιατρικού Κέντρου και της Μαιευτικής - Γυναικολογικής Κλινικής ΓΑΙΑ), Ιατρικό Π. Φαλήρου, Ιατρικό Ψυχικού, Ιατρικό Περιστερίου και στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης.

Επιπλέον, η λειτουργία ιατρικής υποστήριξης της εταιρίας στα 5 νοσηλευτήρια του ομίλου Ιατρικού Αθηνών θα διευκολύνει τις διαδικασίες νοσηλείας, διασφαλίζοντας την άμεση εξυπηρέτηση του πελάτη.

Ο διευθύνων σύμβουλος του ομίλου Ιατρικού Αθηνών, Δρ Βασίλης Αποστολόπουλος αναφερόμενος στη συμφωνία δήλωσε: «Σε μία ιδιαίτερα δύσκολη οικονομική συγκυρία, η συνεργασία μας με την Allianz στοχεύει στο να δώσουμε τη δυνατότητα σε περισσότερους πολίτες να έχουν πρόσβαση στις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών. Οι κορυφαίοι ιατροί - συνεργάτες μας, ο ιατροτεχνολογικός εξοπλισμός τελευταίας γενιάς που διαθέτουμε, καθώς και οι υπερσύγχρονες νοσοκομειακές μας μονάδες είναι πλέον στην υπηρεσία και των ασφαλισμένων της Allianz».

«Η εμπιστοσύνη που δείχνουν οι πελάτες μας στην Allianz για την κάλυψη των ασφαλιστικών τους αναγκών, δεν μπορεί παρά να μας δεσμεύει να αναζητούμε και να παρέχουμε συνεχώς ένα κορυφαίο επίπεδο υπηρεσιών» σχολίασε σχετικά ο κ. Άγγελος Ευτυχίδης Chief Operating Officer της Allianz Ελλάδος για να συμπληρώσει: «Οι σύγχρονες νοσοκομειακές μονάδες του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών παρέχουν υψηλού επιπέδου υπηρεσίες υγείας, οι οποίες γίνονται πλέον πιο εύκολα προσβάσιμες από τους ασφαλισμένους μας μέσω της συμφωνίας συνεργασίας».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v