Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΚΡΙ-ΚΡΙ: Πώληση θυγατρικής έναντι 100.000 ευρώ

Η ΚΡΙ-ΚΡΙ Α.Β.Ε.Ε ανακοίνωσε ότι, στο πλαίσιο της προσπάθειας για εξυγίανση των δραστηριοτήτων της, προχώρησε σε πώληση της συμμετοχής της 71,15% στη θυγατρική της KRIKRI DOO KUMANOVO, έναντι € 100.000.

ΚΡΙ-ΚΡΙ: Πώληση θυγατρικής έναντι 100.000 ευρώ
Η Κρι-Κρι Α.Β.Ε.Ε ανακοίνωσε ότι στο πλαίσιο της προσπάθειας για εξυγίανση των δραστηριοτήτων της, προχώρησε σε πώληση της συμμετοχής της 71,15% στη θυγατρική της KRIKRI DOO KUMANOVO, έναντι συνολικού τιμήματος € 100.000.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, η δραστηριότητα της KRIKRI DOO KUMANOVO, περιοριζόταν στην αγορά της ΠΓΔΜ και αφορούσε στην παραγωγή τοπικών γαλακτοκομικών προϊόντων, καθώς και στην εμπορική αντιπροσώπευση των προϊόντων παγωτού και γαλακτοκομικών της Κρι-Κρι Α.Β.Ε.Ε. Τα τελευταία χρόνια, τα αποτελέσματα της ήταν ζημιογόνα, και οι προοπτικές της διαφαίνονταν δυσοίωνες.

Κρι-Κρι Α.Β.Ε.Ε συνεχίζει την παρουσία και δραστηριοποίηση της στη γείτονα αγορά μέσω αντιπροσώπου, με την εξαγωγή παγωτών και γιαουρτιών από την Ελλάδα. Έτσι, η αποεπένδυση από την KRIKRI DOO KUMANOVO αφορά σε ποσοστό μικρότερο του 2% του Κύκλου Εργασιών του Ομίλου", τονίζεται στην ανακοίνωση.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v