Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Frigoglass: Διακρίσεις για βιώσιμη ανάπτυξη & ΕΚΕ

Τρεις διακρίσεις για τη στρατηγική βιώσιμης ανάπτυξης και την ΕΚΕ έλαβε η Frigoglass στο πλαίσιο των Ελληνικών Βραβείων Επιχειρήσεων για το Περιβάλλον της Ευρωπαϊκής Επιτροπής που οργανώνονται από τον ΠΑΣΕΠΠΕ.

Frigoglass: Διακρίσεις για βιώσιμη ανάπτυξη & ΕΚΕ
Τρεις διακρίσεις για τη στρατηγική βιώσιμης ανάπτυξης και την ΕΚΕ έλαβε, τρίτη συνεχή φορά, η Frigoglass στο πλαίσιο των Ελληνικών Βραβείων Επιχειρήσεων για το Περιβάλλον της Ευρωπαϊκής Επιτροπής που οργανώνονται από τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Επιχειρήσεων για το Περιβάλλον (ΠΑΣΕΠΠΕ).

Συγκεκριμένα, η εταιρία κατέλαβε τη 2η θέση στην κατηγορία «Προϊόν» για την EcoCantina, μια ολοκληρωμένη λύση η οποία είναι αποτέλεσμα της μακροχρόνιας επένδυσης στην καινοτομία με οικολογικό προσανατολισμό. Η EcoCantina έχει τη μορφή μικρής/λυόμενης καφετέριας και χρησιμοποιεί την ηλιακή ενέργεια για τη λειτουργία όχι μόνο των επαγγελματικών ψυγείων που στεγάζει αλλά και άλλων συσκευών, όπως τηλεόραση και φορτιστές κινητών τηλεφώνων.

Η λύση αυτή αναπτύχθηκε με στόχο τη διάθεση κρύων αναψυκτικών σε περιοχές με περιορισμένη πρόσβαση σε δίκτυα ηλεκτρικού και ανταποκρίνεται πλήρως όχι μόνο στις περιβαλλοντικές προκλήσεις αλλά και στις ανάγκες των κοινοτήτων που ζουν σε απομακρυσμένες περιοχές.

Παράλληλα, η Frigoglass αναγνωρίστηκε μεταξύ των καλύτερων εισηγμένων εταιριών σε θέματα ΕΚΕ στα Βραβεία Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης THALES - CEO & CSR 2012, ενώ στο πλαίσιο του θεσμού «Bravo - Διάλογος για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη & Αξιολόγηση της Υπεύθυνης Επιχειρηματικότητας», η εταιρία διακρίθηκε στην κατηγορία «Προσέγγιση Συμμετόχων».

Ο κ. Πάνος Γιαννόπουλος, Chief Marketing Officer, δήλωσε: «Οι διακρίσεις αυτές αποτελούν σημαντική αναγνώριση για τη Frigoglass και για όλους όσους εργάζονται στην εταιρία. Είναι μια επιβράβευση της προσπάθειάς μας να δημιουργούμε, με άξονα την προστασία του περιβάλλοντος και τις αρχές της βιώσιμης ανάπτυξης, λύσεις που ανταποκρίνονται στις ανάγκες των πελατών και της κοινωνίας».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v