Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Δρομέας:Έργο 500.000 ευρώ για το γερμανικό στρατό

Η εταιρία ΔΡΟΜΕΑΣ ανακοινώνει την κατακύρωση υπέρ της, διεθνούς διαγωνισμού που αφορά στην προμήθεια επίπλων από την Διεύθυνση Προμηθειών του Γερμανικού Στρατού με ερμάρια διαφόρων τύπων.

Δρομέας:Έργο 500.000 ευρώ για το γερμανικό στρατό
Η εταιρία Δρομέας ανακοινώνει την κατακύρωση υπέρ της, διεθνούς διαγωνισμού που αφορά στην προμήθεια επίπλων από την Διεύθυνση Προμηθειών του Γερμανικού Στρατού με ερμάρια διαφόρων τύπων συνολικής αξίας 500.000 € περίπου.

Πρόκειται για έπιπλα που ανταποκρίνονται πλήρως στις προδιαγραφές της Ε.Ε. τα οποία παράγονται εξολοκλήρου από την εταιρία ΔΡΟΜΕΑΣ στις εγκαταστάσεις της στη ΒΙ.ΠΕ. Σερρών.

Η αξιολόγηση έγινε με βάση την εργονομική και λειτουργική αρτιότητα, την αντοχή, την αισθητική των ειδών, λαμβάνοντας παράλληλα υπόψη διεθνείς πιστοποιήσεις των πρώτων υλών, των διαδικασιών παραγωγής και των τελικών προϊόντων, αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Η νέα αυτή διάκριση αποδεικνύει την αυξανόμενη παρουσία της Εταιρίας στις αγορές της Ευρώπης, ισχυροποιεί τη θέση της σε αυτές και επιβεβαιώνει την αξιοπιστία, την ποιότητα και την ανταγωνιστικότητα της ελληνικής παραγωγής, αναφέρει η εταιρία.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v