Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ευρωσύμβουλοι:Συμμετοχή στην εξαγορά της Carmyco

Η ΕΥΡΩΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ανακοινώνει την επιτυχή συμμετοχή της στην εξαγορά του 100% των μετοχών της ελληνικής εταιρίας CARMYCO AE.

Ευρωσύμβουλοι:Συμμετοχή στην εξαγορά της Carmyco
Η Ευρωσύμβουλοι ανακοινώνει την επιτυχή συμμετοχή της στην εξαγορά του 100% των μετοχών της ελληνικής εταιρίας CARMYCO AE από σουηδικό επενδυτικό όμιλο ιδιοκτησίας του κ. Jon Sjoborg, που έχει ήδη παρουσία στην Ελλάδα μέσω των εταιριών YTONG και THRAKON.

Η CARMYCO ΑΕ είναι βιομηχανική εταιρία που δραστηριοποιείται στον χώρο των χρωμάτων και κολλητικών ουσιών με παράδοση από το 1961, ενώ ο όμιλος του κ. Sjoborg επενδύει ενεργά στον χώρο των δομικών υλικών σε διάφορες χώρες.

Η ΕΥΡΩΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΑΕ ενήργησε ως αποκλειστικός χρηματοοικονομικός σύμβουλος των μετόχων της CARMYCO ΑΕ για τη συναλλαγή αυτή.

Σημειώνεται ότι η ΕΥΡΩΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΑΕ κατέχει ηγετική θέση στο χώρο των συμβουλευτικών υπηρεσιών στην Ελλάδα με φυσική παρουσία σε 10 χώρες της ευρύτερης γεωγραφικής περιοχής, καλύπτοντας ΝΑ Ευρώπη, Ανατολική Μεσόγειο και χώρες του Κόλπου. Στο χώρο της επενδυτικής τραπεζικής και του corporate finance δραστηριοποιείται επιτυχημένα με έμφαση σε διασυνοριακές εξαγορές, συγχωνεύσεις και ιδιωτικοποιήσεις, εστιάζοντας σε Ελλάδα και Τουρκία μέσω διεθνών επενδυτών.



ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v