Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Attica:€13 εκατ. από MIG έναντι μελλοντικής ΑΜΚ

Ποσό 13 εκατ. ευρώ έχει καταβάλει η Marfin Investment Group έναντι μελλοντικής αύξησης μετοχικού κεφαλαίου στην Attica Group, όπως ανακοίνωσε η εταιρία.

Attica:€13 εκατ. από MIG έναντι μελλοντικής ΑΜΚ
Ποσό 13 εκατ. ευρώ έχει καταβάλει η Marfin Investment Group έναντι μελλοντικής αύξησης μετοχικού κεφαλαίου στην Attica Group, όπως ανακοίνωσε η εταιρία.  

H Attica Group ανακοίνωσε ότι συνεπεία της μη ολοκλήρωσης της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας σύμφωνα με την από 2 Νοεμβρίου 2011 απόφαση της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης, κατόπιν αποφάσεως του Διοικητικού Συμβουλίου της 20ης Δεκεμβρίου 2012, το μετοχικό κεφάλαιο της Εταιρίας επαναφέρεται στο πριν από την αύξηση ποσό.

Συγκεκριμένα, το μετοχικό κεφάλαιο της Εταιρίας ανέρχεται στο ποσό των €57.498.096, διαιρούμενο σε 191.660.320 άυλες, κοινές, ονομαστικές μετά ψήφου μετοχές, ονομαστικής αξίας τριάντα λεπτών του ευρώ (€0,30) έκαστη.

Υπενθυμίζεται ότι ο κύριος μέτοχος Marfin Investment Group Α.Ε. ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ έχει καταβάλει έναντι μελλοντικής αύξησης μετοχικού κεφαλαίου στην Εταιρία συνολικά το ποσό των €13 εκατ.

Νεώτερη απόφαση για αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρίας θα ληφθεί από τα αρμόδια όργανά της σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.


ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v