Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Dionic: Στρατηγική συνεργασία Atcom με Niobium

Η Η Dionic ανακοίνωσε ότι η θυγατρική της εταιρεία Atcom S.A και η Niobium Labs, προχώρησαν σε στρατηγική συνεργασία στον τομέα ανάπτυξης κινητών εφαρμογών και μάρκετινγκ για έξυπνα Τηλέφωνα (Smartphones). 

Dionic: Στρατηγική συνεργασία Atcom με Niobium
Η Dionic ανακοίνωσε ότι η θυγατρική της εταιρεία Atcom S.A, η οποία κατέχει μεγάλη εξειδίκευση στις διαδικτυακές εφαρμογές και εφαρμογές πολυμέσων και η Niobium Labs μία από τις πλέον δυναμικές εταιρείες υψηλής τεχνολογίας στην Ελλάδα, προχώρησαν σε στρατηγική συνεργασία στον τομέα ανάπτυξης κινητών εφαρμογών και μάρκετινγκ για έξυπνα Τηλέφωνα (Smartphones).

Πιο συγκεκριμένα η Niobium Labs θα ενσωματώσει στις υπηρεσίες της- την εφαρμογή της Atcom για έξυπνα τηλέφωνα “Tapvolution”, το οποίο πρόσφατα τιμήθηκε με το βραβείο “Best mCommerce” στα βραβεία e-Volution ενώ αντίστοιχα η Atcom θα ενσωματώσει και θα προωθήσει μέσα από τις υπηρεσίες της το σύστημα Warp.ly της Niobium Labs.

Το Warp.ly είναι μια πλατφόρμα που χρησιμοποιεί υπηρεσίες προώθησης και μάρκετινγκ για έξυπνα τηλέφωνα ώστε να παραδώσει στοχευμένες προωθητικές και διαδραστικές καμπάνιες.

Με στόχο την προώθηση των προιόντων - λύσεων της εταιρείας στην διεθνή αγορά η ATCOM θα συμμετάσχει στην Διεθνή Εκθεση της Βαρκελώνης η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 25-28/2/2013 με παρουσία στο εθνικό περίπτερο του MOBILE WORLD COGRESS

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v