Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Q&R: Νέα σύμβαση με ΟΠΕΚΕΠΕ

Νέα σύμβαση υπέγραψε πρόσφατα η Quality & Reliability Α.Ε .(Q&R) με τον ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΥ ΚΟΙΝΟΤΙΚΩΝ ΕΝΙΣΧΥΣΕΩΝ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΓΓΥΗΣΕΩΝ (Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε.).

Q&R: Νέα σύμβαση με ΟΠΕΚΕΠΕ
Νέα σύμβαση υπέγραψε πρόσφατα η Quality & Reliability Α.Ε .(Q&R) με τον ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΥ ΚΟΙΝΟΤΙΚΩΝ ΕΝΙΣΧΥΣΕΩΝ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΓΓΥΗΣΕΩΝ (Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε.). Το έργο με τίτλο «Εθνικό σύστημα Ιχνηλασιμότητας Τροφίμων (Ε.Σ.Ι.Τ.) αφορά στο υποέργο Νο 4 της Πράξης «Υψηλής Προστιθέμενης Αξίας Αγροτικές Ψηφιακές Υπηρεσίες (eΥπΑΑΤ)» και ο προϋπολογισμός του ανέρχεται στο ποσό του 1.265.670€.

Αντικείμενο του έργου αποτελεί η δημιουργία πληροφοριακού συστήματος (ΕΣΙΤ) που θα διατηρεί, θα διαχειρίζεται και θα παρέχει πλήρεις πληροφορίες ιχνηλασιμότητας για τρόφιμα, που θα περιλαμβάνουν όλα τα στάδια επεξεργασίας και διακίνησής τους στην εφοδιαστική αλυσίδα.

Η καταχώρηση των πληροφοριών ιχνηλασιμότητας στο σύστημα, θα πραγματοποιείται από όλους τους συμμετέχοντες στην εφοδιαστική αλυσίδα και για όλα τα στάδια της αλυσίδας (π.χ. παραγωγή, μεταποίηση, τυποποίηση, πώληση κλπ.) είτε μέσω κατάλληλης διαδικτυακής διεπαφής του συστήματος, είτε μέσω διασύνδεσης με (υπάρχον) σύστημα ιχνηλασιμότητας του συμμετέχοντα (π.χ. μεταποιητή, πωλητή).

Το έργο θα υλοποιηθεί σε τριάντα (30) μήνες.

Η εταιρεία Q&R, έχει πολυετή εμπειρία στο χώρο της Πληροφορικής στην Ελλάδα και ιδιαίτερα επιτυχημένη πορεία, με μεγάλο αριθμό εγκαταστάσεων. Στο πελατολόγιο της Q&R συμπεριλαμβάνονται περισσότερες από 250 μεγάλες επιχειρήσεις του Ιδιωτικού και του ευρύτερου Δημόσιου τομέα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v