Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Iktinos Marmaron: Νέες αρχιτεκτονικές προτάσεις

H Ικτίνος Ελλάς σε συνεργασία με τον αρχιτέκτονα Σπύρο Σούλη παρουσίασε την Iktinos Marmaron, μια νέα πρόταση στο χώρο της αρχιτεκτονικής και του design, αφιερωμένη εξ ολοκλήρου στο πολύτιμο αυτό υλικό.

Iktinos Marmaron: Νέες αρχιτεκτονικές προτάσεις
H Ικτίνος Ελλάς σε συνεργασία με τον αρχιτέκτονα Σπύρο Σούλη παρουσίασε την Iktinos Marmaron, μια νέα πρόταση στο χώρο της αρχιτεκτονικής και του design, αφιερωμένη εξ ολοκλήρου στο πολύτιμο αυτό υλικό.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου, στον ολοκαίνουριο χώρο της Iktinos Marmaron στη Λεωφόρο Κηφισίας 112.

Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση, η Ικτίνος Ελλάς, πρωτοπόρος εδώ και 40 χρόνια, επενδύει σταθερά στην καινοτομία και στη διεύρυνση των παρεχόμενων υπηρεσιών της, ανταποκρινόμενη στις λειτουργικές και αισθητικές ανάγκες των καταναλωτών και των επαγγελματιών του χώρου στον τομέα της κατασκευής, της αρχιτεκτονικής και του design.

Η Iktinos Marmaron διαθέτει ένα πλούσιο χαρτοφυλάκιο προϊόντων και υπηρεσιών. Προτείνει μοναδικές σειρές αντικειμένων και εφαρμογών υψηλής αισθητικής και παρέχει ολοκληρωμένες μελέτες και κατασκευές επίπλων και χώρων, σχεδιασμένες από το γνωστό αρχιτέκτονα.

Ακόμη, διευκολύνοντας την απευθείας πρόσβαση στην πρώτη ύλη, αλλάζει τη δομή της αγοράς και δίνει την ευκαιρία επιλογής μεταξύ διακοσίων και πλέον μαρμάρων και φυσικών πετρωμάτων σε ένα μοναδικά διαμορφωμένο χώρο.

Επιπλέον, παρέχει εξατομικευμένες λύσεις δίνοντας τη δυνατότητα σε ιδιώτες και επαγγελματίες να αναθέσουν την υλοποίηση μικρής αλλά και μεγάλης κλίμακας εφαρμογών και έργων, πάντα με την υποστήριξη εξειδικευμένων συμβούλων και τεχνικών συνεργείων.

«Στην Iktinos Marmaron οραματιζόμαστε το μάρμαρο ως ένα σύγχρονο εργαλείο, ιδανικό για πλήθος καινοτόμων εφαρμογών. Η συνεργασία μας με τον αρχιτέκτονα Σπύρο Σούλη, το εύρος των υπηρεσιών, αλλά και η μακρόχρονη εμπειρία μας στο χώρο, αποτελούν καθοριστικούς παράγοντες διαφοροποίησης της Iktinos Marmaron. Φιλοδοξούμε να αποτελέσει την πρώτη επιλογή για όλους όσοι επιθυμούν να ανακαλύψουν τις ανεξάντλητες δυνατότητες αυτού του διαχρονικού υλικού» δήλωσε η Λυδία Χαϊδά, εκπρόσωπος της Ικτίνος Ελλάς και managing director της Iktinos Marmaron.

«Η αγάπη μας για το μάρμαρο αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για την υλοποίηση της Iktinos Marmaron. Η φιλοσοφία μας εμπνέεται τόσο από τις φυσικές ιδιότητες του υλικού, όπως την αντοχή και την πλαστικότητα, όσο και από τις αυθεντικές, ελληνικές σχεδιαστικές αξίες: το μέτρο, τη λογική και την απλότητα. Στόχος μας να δημιουργήσουμε αντικείμενα και εφαρμογές που συνδυάζουν χρηστικότητα και υψηλή αισθητική» δήλωσε ο Σπύρος Σούλης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v