Σαράντης: Τη νέα σύνθεση του ΔΣ ενέκρινε η ΓΣ

Τη νέα σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου μετά την παραίτηση των μελών κ.κ. Πανταζή Σαράντη και Νικολάου Ευαγγέλου, αποφάσισε μεταξύ άλλων η ΓΣ της εταιρίας Σαράντη στις 22/2.

Σαράντης: Τη νέα σύνθεση του ΔΣ ενέκρινε η ΓΣ
Τη νέα σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου μετά την παραίτηση των μελών κ.κ. Πανταζή Σαράντη και Νικολάου Ευαγγέλου, αποφάσισε μεταξύ άλλων η ΓΣ της εταιρίας Σαράντη στις 22/2.

Αναλυτικά η Γενική Συνέλευση της Σαράντης:

*Ενέκρινε την οκταμελή σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας το οποίο προέκυψε την 01 Ιουνίου 2012 έπειτα από την παραίτηση των μελών του κ.κ. Πανταζή Σαράντη και Νικολάου Ευαγγέλου το οποίο έχει εκλεγεί με θητεία έως 30/11/2017 και το οποίο απαρτίζεται από τους εξής:

1) Γρηγόριος Σαράντης του Πανταζή, Πρόεδρος του Δ.Σ, εκτελεστικό μέλος.
2) Κυριάκος Σαράντης του Πανταζή, Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος, εκτελεστικό μέλος
3) Αικατερίνη Σαράντη του Πανταζή, μη εκτελεστικό μέλος Δ.Σ.
4) Κωνσταντίνος Ροζακέας του Πέτρου, εκτελεστικό Μέλος Δ.Σ.
5) Εμμανουήλ Σουριαδάκης του Ιωάννη, Ανεξάρτητο και μη εκτελεστικό μέλος του Δ.Σ.
6) Δημήτριος Ευσταθίου του Κων/νου, Ανεξάρτητο και μη εκτελεστικό μέλος του Δ.Σ.
7) Κωνσταντίνος Σταματίου του Φωκίωνος, εκτελεστικό Μέλος Δ.Σ.
8) Αντώνιος Αγιοστρατίτης του Μιλτιάδη, μη εκτελεστικό μέλος Δ.Σ.

*Ενέκρινε το σύνολο των συναλλαγών, συμφωνιών, πράξεων, κ.λ.π. που πραγματοποίησε το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας από 01/06/2012 και εφεξής.

*Ενέκρινε την τροποποίηση των άρθρων 1 & 12 του καταστατικού της εταιρείας ως εξής:

Άρθρο 1

1. Η επωνυμία της εταιρείας είναι «ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΣΑΡΑΝΤΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ, ΕΝΔΥΜΑΤΩΝ, ΟΙΚΙΑΚΩΝ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΩΝ ΕΙΔΩΝ» και ο διακριτικός τίτλος «ΓΡ. ΣΑΡΑΝΤΗΣ Α.Β.Ε.Ε.» και «GR. SARANTIS S.A.».

2. Για τις σχέσεις της εταιρείας με την αλλοδαπή η επωνυμία θα αποδίδεται σε πιστή μετάφραση ή με λατινικά στοιχεία.

Άρθρον 12

Σε περίπτωση παραιτήσεως, θανάτου ή με οποιονδήποτε άλλο τρόπο απώλειας της ιδιότητας μέλους ή μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, τα υπόλοιπα μέλη αυτού δύνανται να αποφασίσουν όπως συνεχίσουν την διαχείριση και την εκπροσώπηση της εταιρείας και χωρίς την αντικατάσταση των ελλειπόντων μελών υπό την προϋπόθεση ότι ο αριθμός αυτών υπερβαίνει το ήμισυ των μελών όπως ήταν πριν από την επέλευση των ανωτέρω γεγονότων.

Σε κάθε περίπτωση τα υπόλοιπα μέλη δεν επιτρέπεται να είναι λιγότερα των τριών (3).

Το Διοικητικό Συμβούλιο δύναται να αποφασίσει να εκλέξει μέλη αυτού σε αντικατάσταση μελών που παραιτήθηκαν, απέθαναν ή απώλεσαν την ιδιότητά τους με οποιονδήποτε άλλο τρόπο, υπό την προϋπόθεση ότι δεν είναι εφικτή η αναπλήρωση των παραπάνω μελών από αναπληρωματικά μέλη, που έχουν τυχόν εκλεγεί από τη γενική συνέλευση. Η ανωτέρω εκλογή γίνεται με απόφαση των απομενόντων μελών, εάν είναι τουλάχιστον τρία (3) και ισχύει για τον υπόλοιπο χρόνο της θητείας του μέλους ή μελών που αντικαθίσταται.

Η εκλογή αυτή ανακοινώνεται από το Διοικητικό Συμβούλιο στην αμέσως επομένη Γενική Συνέλευση, ακόμη και αν δεν έχει αναγραφεί σχετικό θέμα στην ημερήσια διάταξη, πλην όμως οι αποφάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου δεν παύουν να είναι έγκυρες και αν ακόμα η Γενική Συνέλευση δεν εγκρίνει την ως άνω εκλογή αναπληρωτού ή αναπληρωτών. Σε περίπτωση κατά την οποία υπάρχουν αναπληρωματικοί σύμβουλοι οι οποίοι έχουν εκλεγεί με ίσο αριθμό ψήφων, πραγματοποιείται κλήρωση από το Διοικητικό Συμβούλιο για την επιλογή του αναπληρωτού.

Σε κάθε περίπτωση τα απομένοντα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου ανεξάρτητα από τον αριθμό τους δύνανται να προβούν σε σύγκληση γενικής συνέλευσης με αποκλειστικό σκοπό την εκλογή νέου διοικητικού συμβουλίου. 

* Ενέκρινε την τροποποίηση των συμβάσεων εργασίας/παροχής υπηρεσιών των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v