Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όμιλος Ιατρικού: Πιστοποίηση κατά ISO 9001:2008

Ο όμιλος Ιατρικού Αθηνών και το σύνολο των κλινικών του πιστοποιήθηκαν σύμφωνα με το Διεθνές Πρότυπο ISO 9001:2008, για το Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας που ανέπτυξαν και εφαρμόζουν.

Όμιλος Ιατρικού: Πιστοποίηση κατά ISO 9001:2008
Ο όμιλος Ιατρικού Αθηνών και το σύνολο των κλινικών του (Ιατρικό Κέντρο Αθηνών στο Μαρούσι -Παιδιατρικό Κέντρο και ΓΑΙΑ-, Ιατρικό Ψυχικού, Ιατρικό Περιστερίου, Ιατρικό Π. Φαλήρου, Ιατρικό Δάφνης και Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης) πιστοποιήθηκαν σύμφωνα με το Διεθνές Πρότυπο ISO 9001:2008 για το Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας που ο όμιλος και οι νοσοκομειακές του μονάδες του ανέπτυξαν και εφαρμόζουν.

Η πιστοποίηση, αναφορικά με τη λειτουργία των νοσηλευτικών, εργαστηριακών, απεικονιστικών διεργασιών παροχής υπηρεσιών και των διαχειριστικών, διοικητικών και τεχνικών υπηρεσιών υποστήριξης, πραγματοποιήθηκε μετά από επιθεώρηση των κλινικών από τον έγκριτο και διεθνώς αναγνωρισμένο Φορέα Πιστοποίησης TUV Hellas (θυγατρική της TUV Nord της Γερμανίας).

Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση, ο όμιλος Ιατρικού Αθηνών εδώ και τρεις δεκαετίες επενδύει διαρκώς σε τελευταίας τεχνολογίας ιατρικό εξοπλισμό, σε συνεργασίες με τους κορυφαίους στον τομέα τους επιστήμονες, καθώς και σε έμπειρα, στο χώρο της νοσηλείας και της διοίκησης, στελέχη.

Παράλληλα, είναι αρωγός στην ανάπτυξη και εφαρμογή νέων ιατρικών τεχνικών και μεθόδων, επιτρέποντας στους ιατρούς συνεργάτες του να ασκήσουν υψηλή ιατρική σε επιστημονικά ιδανικές συνθήκες, ενώ σε συνεργασία με διεθνώς αναγνωρισμένους και καταξιωμένους φορείς αναπτύσσει μετεκπαιδευτικά προγράμματα παγκόσμιας εμβέλειας και αναγνωρισμένου κύρους.

Σύμφωνα με την εταιρία, η νέα πιστοποίηση που έλαβε ο όμιλος επιβεβαιώνει την ποιοτική και αποτελεσματική οργάνωση και λειτουργία του σε όλα τα επίπεδα, ενώ έρχεται να διευρύνει προηγούμενες πιστοποιήσεις που κατείχε (σύμφωνα με το πρότυπο ISO 9001:2008 για τις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας, τα Κεντρικά Εργαστήρια, τον Προληπτικό Έλεγχο Εργασίας και την Υπηρεσία Έκτακτης Προνοσοκομειακής Φροντίδας και Μεταφοράς και σύμφωνα με το πρότυπο ISO 22000:2005 για τις Επισιτιστικές Υπηρεσίες του).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v