Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εξι νέα πρατήρια στο δίκτυο της Revoil

Έξι νέα πρατήρια υγρών καυσίμων εντάχθηκαν στο δίκτυο της Ελληνικής Εταιρείας πετρελαιοειδών REVOIL που συνεχίζει σταθερά την αναπτυξιακή της πορεία.

Εξι νέα πρατήρια στο δίκτυο της Revoil
Έξι νέα πρατήρια υγρών καυσίμων εντάχθηκαν στο δίκτυο της Ελληνικής Εταιρείας πετρελαιοειδών Revoil που συνεχίζει σταθερά την αναπτυξιακή της πορεία, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Το 1ο πρατήριο βρίσκεται στην οδό Γρηγορίου Λαμπράκη 30 στο Πειραιά στο νομό Αττικής και λειτουργεί υπό τη διεύθυνση Δημητρακοπούλου Αικ. Και Σία Ε.Ε..

Το 2ο πρατήριο βρίσκεται στην διεύθυνση Μάγγερ 35 στη Γλυφάδα στο νομό Αττικής και λειτουργεί υπό τη διεύθυνση Moon Energy Α.Ε..

Το 3ο πρατήριο βρίσκεται στην Ε.Ο. Πύργου – Κυπαρισσίας στη περιοχή Κυπαρισσία του νομού Ηλείας και λειτουργεί υπό τη διεύθυνση του κ. Αναστασόπουλου Ιωάννη.

Το 4ο πρατήριο βρίσκεται στην περιοχή Στροφυλιά στο νομό Ευβοίας και λειτουργεί υπό τη διεύθυνση του κ. Αθανασίου Χρήστου.

Το 5ο πρατήριο βρίσκεται στην οδό Κοσμά Αιτωλού 26 στο Αγρίνιο στο νομό Αιτωλοακαρνανίας και λειτουργεί υπό τη διεύθυνση του κ. Βλαχόπουλου Γεωργίου.

Το 6ο πρατήριο βρίσκεται στο 1ο χλμ. Σκύδρας – Σεβαστιανών στην Έδεσσα του νομού Πέλλας και λειτουργεί υπό τη διεύθυνση του κ. Θωμίδη Δημητρίου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v