Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Δούρος: Δύο νέες συμβάσεις συνεργασίας

Την υπογραφή δύο συμβάσεων συνεργασίας με τη δημιουργία περιπτέρων στο εμπορικό κέντρο ”Αττικά Πολυκαταστήματα” και στον Προμηθευτικό Οργανισμό Ναυτικού, ανακοίνωσε η εταιρία Δούρος, η οποία ολοκληρώνει τις εργασίες δημιουργίας του νέου διόροφου καταστήματος στο Ηράκλειο.

Δούρος: Δύο νέες συμβάσεις συνεργασίας
Την υπογραφή σύμβασης συνεργασίας για τη δημιουργία περιπτέρου 39 τ.μ. πώλησης των προιόντων της εντός του νέου εμπορικού κέντρου ”Αττικά Πολυκαταστήματα” στην Αθήνα οδός Πανεπιστημίου 9, Βουκουρεστίου και Αμερικής, το οποίο αναμένεται να λειτουργήσει έως τις 31 Μαρτίου 2005, ανακοίνωσε η εταιρία Δούρος.

Επίσης, υπέγραψε και σύμβαση δημιουργίας εξειδικευμένου περιπτέρου εντός πολυκαταστήματος του Προμηθευτικού Οργανισμού Ναυτικού (Π.Ο.Ν.) στην Αθήνα οδός Ιερά Οδός 102Α το οποίο λειτουργεί από 11 Μαρτίου 2005.

Οπως επισημαίνει σε ανακοίνωσή της η Δούρος, ολοκληρώνονται οι εργασίες δημιουργίας του νέου διόροφου καταστήματος στο Ηράκλειο Κρήτης οδός Καλοκαιρινού 12 που προβλέπεται να λειτουργήσει εντός του Ιουνίου 2005.

Τέλος, η Δούρος προχώρησε στη λύση της μίσθωσης του καταστήματος Πειραιώς οδός Δραγάτση 2 από 23 Μαρτίου 2005 και προσανατολίζεται στην εξεύρεση άλλου καταστήματος στην αγορά του Πειραιά ή της Γλυφάδας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v