Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ανδρομέδα:Παράταση άσκησης δικαιώματος προτίμησης

Η ALPHA TRUST-ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ Α.Ε.Ε.Χ. ανακοίνωσε την παράταση του χρόνου της άσκησης και διαπραγμάτευσης των δικαιωμάτων προτίμησης και προεγγραφής στην αύξηση του μετοχικού Κεφαλαίου της εταιρίας.

Ανδρομέδα:Παράταση άσκησης δικαιώματος προτίμησης
Η ALPHA TRUST-ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ Α.Ε.Ε.Χ. ανακοίνωσε την παράταση του χρόνου της άσκησης και διαπραγμάτευσης των δικαιωμάτων προτίμησης και προεγγραφής στην αύξηση του μετοχικού Κεφαλαίου της εταιρίας με καταβολή μετρητών υπέρ των παλαιών μετόχων.

Συγκεκριμένα, η λήξη διαπραγμάτευσης των δικαιωμάτων προτίμησης στο ηλεκτρονικό σύστημα συναλλαγών του Χρηματιστηρίου Αθηνών ορίζεται για τη λήξη της συνεδρίασης του Χ.Α. της 18/4/2013, ενώ η λήξη της περιόδου άσκησης των δικαιωμάτων,προτίμησης και προεγγραφής ορίζεται στις 24/4/2013.

Υπενθυμίζεται ότι δικαίωμα συμμετοχής στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου έχουν οι παλαιοί μέτοχοι της εταιρείας, σε αναλογία έντεκα (11) νέες κοινές ονομαστικές για κάθε μία (1) παλαιά κοινή ονομαστική μετοχή.

Η τιμή διάθεσης των νέων μετοχών ανέρχεται σε 24,00 Ευρώ ανά μετοχή.

Από την 5/3/2013, οι μετοχές της εταιρείας είναι διαπραγματεύσιμες στο Χ.Α. χωρίς το δικαίωμα συμμετοχής στην εν λόγω αύξηση.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v