Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Interamerican: Νέο πρόγραμμα Anytime Health Value

Η Interamerican προωθεί το νέο πρόγραμμα Anytime Health Value, διευρύνοντας το φάσμα των απευθείας πωλήσεων και στην ασφάλιση υγείας.

Interamerican: Νέο πρόγραμμα Anytime Health Value
Η Interamerican προωθεί το νέο πρόγραμμα Anytime Health Value, διευρύνοντας το φάσμα των απευθείας πωλήσεων και στην ασφάλιση υγείας.

Σύμφωνα με την εταιρία, πρόκειται για πρόγραμμα ετήσιας διάρκειας, σχεδιασμένο στη βάση της απλοποίησης-τυποποίησης και των προσιτών ασφαλίστρων που ακολουθεί στην πολιτική της, συνεκτιμώντας την οικονομική συγκυρία και τις κοινωνικές ανάγκες που διαμορφώνονται στον ευαίσθητο τομέα της υγείας.

Τα χαρακτηριστικά του προγράμματος

Όπως αναφέρει η Interamerican, το Anytime Health Value χαρακτηρίζεται από την ευρύτητα των ασφαλιστικών καλύψεων και αποτελεί μια ολοκληρωμένη πρόταση για όλες τις βαθμίδες υπηρεσιών υγείας, που αξιοποιεί το μοναδικό την Ελλάδα σύστημα υγείας το οποίο έχει αναπτύξει η εταιρία. Ειδικότερα, με το πρόγραμμα παρέχονται:

Νοσοκομειακές καλύψεις σε επιλεγμένα συνεργαζόμενα ιδιωτικά νοσοκομεία στην Αθήνα και την υπόλοιπη Ελλάδα με ανώτατο ποσόν δαπανών τις 500 χιλιάδες ευρώ ετησίως. Ακόμη, 100% κάλυψη νοσηλείας σε περιπτώσεις καρκίνου, εγκεφαλικού και εμφράγματος μέχρι το ίδιο ποσό, καθώς επίσης κάλυψη αμοιβής χειρουργών και αναισθησιολόγων, ενώ προβλέπεται και πλήρης κάλυψη εξόδων νοσηλείας σε όλα τα δημόσια νοσοκομεία ή ημερήσιο επίδομα νοσηλείας.

Κάλυψη και στο εξωτερικό.

Πλήρης ετήσιος προληπτικός έλεγχος στα συνεργαζόμενα διαγνωστικά κέντρα και δωρεάν επισκέψεις σε ιατρούς γενικής ιατρικής στις ιδιόκτητες υποδομές -ιατρεία Αθηναϊκής Μediclinic και πολυϊατρείου Medifirst- στην Αθήνα.

Υπηρεσίες Άμεσης Ιατρικής Βοήθειας με συμβουλές-καθοδήγηση σε 24ωρη βάση από το «Γραμμή Υγείας 1010» και υγειονομική διακομιδή σε περίπτωση ανάγκης, από κάθε σημείο της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Ιδιαίτερα σημαντικό είναι ότι το Anytime Health Value εξασφαλίζει στους ασφαλισμένους πρόσβαση στο παγκόσμιο δίκτυο ιατρών «Best Doctors», ώστε να έχουν τη δυνατότητα να λάβουν μία έγκυρη δεύτερη ιατρική γνώμη, που αποτελεί μία πρωτοποριακή παροχή στην Ελλάδα, αποκλειστικά από την Interamerican.

Επιπλέον, προβλέπονται υψηλές εκπτώσεις για διαγνωστικές εξετάσεις (40%) και για απεριόριστες επισκέψεις σε ιατρούς (30%) στις ιδιόκτητες υποδομές υγείας της εταιρίας. Χαρακτηριστικό του προσιτού κόστους του προγράμματος είναι ότι ξεκινά από τα 29 ευρώ μηνιαίως για άνδρα ή γυναίκα ηλικίας 30 ετών. Ενδεικτικό στοιχείο της απλότητας των διαδικασιών είναι η πεντάλεπτη διάρκεια έκδοσης ενός συμβολαίου.

Επιπλέον, τονίζεται ότι η Interamerican ενθαρρύνει με κίνητρα την προώθηση του Anytime Health Value τόσο από τους συνεργάτες του δικτύου agency όσο και από τους συνεργαζόμενους πράκτορες-μεσίτες και τις συνεργαζόμενες τράπεζες.

Αναφερόμενος στο νέο πρόγραμμα, ο κ. Γιώργος Κώτσαλος, διευθύνων σύμβουλος της Interamerican, τόνισε: «Η εταιρία έχει σχεδιάσει τη διανομή της αξιοποιώντας κάθε δυνατό τρόπο πρόσβασης στους πολίτες, ώστε να ανταποκρίνεται με ευελιξία και επάρκεια στην πολυμορφία των σημερινών αναγκών, που στην ασφάλιση της υγείας είναι αυξημένες. Η ζητούμενη απλότητα, σε συνάρτηση με το προσιτό κόστος, ταιριάζει στη λογική των απευθείας πωλήσεων και στην υγεία για προγράμματα με τα χαρακτηριστικά του Anytime Health Value. Παράλληλα, υπηρετείται από την αξιοπιστία και πληρότητα των υπηρεσιών που η INTERAMERICAN έχει αναπτύξει στην κλάδο υγείας, έχοντας επενδύσει σημαντικά ποσά στη δημιουργία συστήματος, υποδομών και δικτύου υγείας. Στόχος μας είναι να κάνουμε πράξη το δικαίωμα στην υγεία για κάθε πολίτη κάθε οικονομικής δυνατότητας, χωρίς εκπτώσεις στο περιεχόμενο και την ποιότητα των καλύψεων».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v