Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εβροφάρμα: Εκλογή νέου μέλους Δ.Σ.

Την εκλογή του κ. Στ. Μιχαλάκογλου, ως νέου μέλους του διοικητικού συμβουλίου, αποφάσισε κατά τη συνεδρίασή του στις 24 Μαρτίου το Δ.Σ. της εταιρίας Εβροφάρμα, ενώ ο κ. Δ. Τέγος ορίστηκε νέος οικονομικός διευθυντής και η κα Αγγελίδου νέα υπεύθυνη εξυπηρέτησης μετόχων και εταιρικών ανακοινώσεων.

Εβροφάρμα: Εκλογή νέου μέλους Δ.Σ.
Την εκλογή του κ. Σταμάτη Μιχαλάκογλου, ως νέου μέλους του διοικητικού συμβουλίου σε αντικατάσταση του παραιτηθέντος κ. Μαρίνου Δαλάτση, αποφάσισε κατά τη συνεδρίασή του στις 24 Μαρτίου το Δ.Σ. της εταιρίας Εβροφάρμα.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση η σύνθεση του διοικητικού συμβουλίου της εταιρίας έχει ως εξής: Αθανάσιος Παπαζηλάκης του Χρήστου - πρόεδρος, Πασχάλης Παπαζηλάκης του Χρήστου – αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος, Αναστάσιος Αλεξανδρίδης του Χρήστου – μέλος. Βασίλειος Γιοφτσίδης του Ιωάννη - μέλος και Σταμάτης Μιχαλάκογλου – μέλος.

Επίσης, κατά την ίδια συνεδρίαση, καθορίστηκαν εκ νέου οι ιδιότητες των μελών του διοικητικού συμβουλίου ως εκτελεστικών και μη εκτελεστικών.

Ειδικότερα, οι κ.κ. Αθ. Παπαζηλάκης, Π. Παπαζηλάκης και Στ. Μιχαλάκογλου καθορίστηκαν ως εκτελεστικά μέλη, ενώ οι κ.κ. Αν. Αλεξανδρίδης και Β. Γιοφτσίδης ορίστηκαν ως ανεξάρτητα μη εκτελεστικά μέλη.

Επίσης κατά την ίδια συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου ορίσθηκαν ο κ. Δημήτρης Τέγος, οικονομολόγος, ως νέος Οικονομικός Διευθυντής της εταιρίας και η κ. Αναστασία Αγγελίδου ως νέα υπεύθυνη της Υπηρεσίας Εξυπηρέτησης Μετόχων και Εταιρικών Ανακοινώσεων της εταιρείας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v