Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Στις 10 καλύτερες εταιρίες για εργασία η Ελινόιλ

Μία από τις 10 κορυφαίες εταιρίες που αξίζει να εργάζεται κανείς στην Ελλάδα, ανακηρύχθηκε η Ελινόιλ, σύμφωνα με τα αποτελέσματα του διαγωνισμού ”Best Work Places 2005”.

Στις 10 καλύτερες εταιρίες για εργασία η Ελινόιλ
Μία από τις 10 κορυφαίες εταιρίες που αξίζει να εργάζεται κανείς στην Ελλάδα, ανακηρύχθηκε η Ελινόιλ, σύμφωνα με τα αποτελέσματα του διαγωνισμού ”Best Work Places 2005”.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, ο διαγωνισμός αυτός, που διοργανώνεται για τρίτη χρονιά στην Ελλάδα, διεξήχθη από το ευρωπαϊκό ινστιτούτο ”Great Place to Work Institute”.

Σημέιώνεται, πως ο διαγωνισμός διεξάγεται σε όλα τα κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης και είναι μια πρωτοβουλία που στόχο έχει να παρακινήσει τις ευρωπαϊκές επιχειρήσεις να επικεντρωθούν σε θέματα που αφορούν στο ανθρώπινο δυναμικό και τις εργασιακές συνθήκες μιας εταιρίας.

Όπως επισημαίνεται από την Ελινόιλ, η αξιολόγηση των εταιριών βασίζεται κυρίως σε απαντήσεις των ιδίων των εργαζομένων της σε θέματα που αφορούν τους ίδιους και αποστέλλονται κατ’ ευθείαν μέσω κλειστών φακέλων στο G.P.T.W.I.

Οπως χαρακτηριστικά είπε ο διευθύνων σύμβουλος της Ελινόιλ, κ. Χάρης Κυνηγός, ”Μια από τις πιο σημαντικές αρχές της Ελινόιλ είναι να καλλιεργεί τις συνθήκες που επιτρέπουν στο κάθε μέλος της Ομάδας της, να συμμετέχει ενεργά στην ανάπτυξη και προκοπή της εταιρίας μας, αξιοποιώντας και βελτιώνοντας τις προσωπικές του ικανότητες και εξασφαλίζοντας την ηθική και υλική ικανοποίησή του. Η βράβευση από το Great Place to Work Institute είναι μια σημαντική αναγνώριση της σημασίας που αποδίδει η ΕΛΙΝΟΙΛ στο πιο σημαντικό ”περιουσιακό” της στοιχείο, τους ανθρώπους της, στην πορεία της προς τη διαρκή ανάπτυξη και πρόοδο.”

Επιπλέον, στέλεχος της Ελινόιλ που παρέστη στην τελετή απονομής εκ μέρους των εργαζομένων είπε μεταξύ άλλων: ”Εργαζόμαστε για μια εταιρία που σου δημιουργεί κέφι για να δουλεύεις και όπου το εργασιακό κλίμα βοηθάει να αντιμετωπίζουμε με καθαρό μυαλό και αποτελεσματικά ακόμη και τις δυσκολότερες καταστάσεις. Ίσως αυτό να είναι ένα από τα μυστικά της επιτυχίας της Ελινόιλ εδώ και 50 χρόνια.”

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v