Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Mevaco: Το σχέδιο τροποποίησης του καταστατικού

Το σχέδιο τροποποίησης του καταστατικού ανακοίνωσε η Mevaco. H ΓΣ θα συγκληθεί στις 18 Ιουνίου.

Mevaco: Το σχέδιο τροποποίησης του καταστατικού
Η MEVACO ανακοινώνει αναφορικά με την ΓΣ που έχει συγκληθεί για την 18η Ιουνίου 2013, ότι το Σχέδιο Τροποποίησης του άρθρου 20 παρ. 1 του Καταστατικού της Εταιρείας είναι διαθέσιμο σε ηλεκτρονική μορφή στην νόμιμα καταχωρημένη ιστοσελίδα της Εταιρείας στο διαδίκτυο (http://www.mevaco.gr) και στην ιστοσελίδα του Χρηματιστηρίου Αθηνών (http://www.ase.gr), έχει δε ως ακολούθως:


ΣΧΕΔΙΟ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ

ΑΡΘΡΟ 20

ΣΥΝΘΕΣΗ - ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

1. Η Εταιρεία διοικείται από το Διοικητικό Συμβούλιο που αποτελείται από πέντε (5) έως έντεκα (11) συμβούλους, φυσικά ή νομικά πρόσωπα. Στην περίπτωση του νομικού προσώπου υποχρεούται να ορίσει ένα φυσικό πρόσωπο για την άσκηση των εξουσιών του νομικού προσώπου ως μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου.

2. Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου εκλέγονται από τη Γενική Συνέλευση των μετόχων της Εταιρείας για θητεία πέντε (5) ετών, που παρατείνεται μέχρι την πρώτη τακτική Γενική Συνέλευση μετά τη λήξη της θητείας τους, η οποία δεν μπορεί όμως να περάσει τα έξι (6) έτη. Η Γενική Συνέλευση μπορεί να εκλέγει και αναπληρωματικά μέλη.

3. Μέλη Διοικητικού Συμβουλίου εκλέγονται μέτοχοι ή τρίτοι που μπορούν να επανεκλεγούν και είναι ελεύθερα ανακλητά.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v