Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Σαράντης:Ανανέωση ειδικής διαπραγμάτευσης με Beta

Ανανέωση της χρονικής διάρκειας της σύμβασης Ειδικής Διαπραγμάτευσης επί της μετοχής της με την Beta Χρηματιστηριακή ΑΕΠΕΥ για ένα επιπλέον έτος υπέγραψε η Σαράντης.

Σαράντης:Ανανέωση ειδικής διαπραγμάτευσης με Beta
 Η Σαράντης ανακοινώνει ότι σύμφωνα με απόφαση της από 17 Μαΐου 2013 συνεδρίασης του Δ.Σ. του Χ.Α. ανανεώνεται η χρονική διάρκεια της σύμβασης Ειδικής Διαπραγμάτευσης επί της μετοχής της με την Beta Χρηματιστηριακή ΑΕΠΕΥ.

Ειδικότερα, σημειώνεται ότι η Beta Χρηματιστηριακή έχει υπογράψει σύμβαση Ειδικής Διαπραγμάτευσης με τη Σαράντης, με τους εξής βασικούς όρους:

1. Η Beta Χρηματιστηριακή ΑΕΠΕΥ θα διαβιβάζει στο Σύστημα Συναλλαγών του Χρηματιστηρίου Αθηνών εντολές ειδικής διαπραγμάτευσης (δηλαδή ταυτόχρονες εντολές αγοράς και πώλησης) για ίδιο λογαριασμό επί των μετοχών της εταιρίας Σαράντης.

2. Η σύμβαση Ειδικής Διαπραγμάτευσης με την εκδότρια έχει διάρκεια 1 έτους.

3. Προς διευκόλυνση του έργου της Ειδικής Διαπραγμάτευσης, εν όψει των ενδεχόμενων κινδύνων που αναλαμβάνει ο Ειδικός Διαπραγματευτής, η Beta Χρηματιστηριακή έχει συνάψει σύμβαση με τον κ. Σαράντη Κυριάκο του Πανταζή, μέτοχο της εκδότριας, δυνάμει της οποίας προβλέπεται η υποχρέωση του μετόχου να συνάπτει συμβάσεις επαναγοράς μετοχών (repurchase agreements) στην Αγορά Παραγώγων του Χ.Α.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v