Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

PC Systems: Εργο για το υπουργείο Αιγαίου

Έργο, προϋπολογισμού 520.000 ευρώ, που αφορά στην ανάπτυξη πληροφοριακού συστήματος ηλεκτρονικής διακυβέρνησης και εκπαίδευσης χρηστών και διαχειριστών του υπουργείου Αιγαίου ανέλαβε η PC Systems, σε κοινοπραξία με την Quality & Reliability, κατόπιν ανοιχτού διαγωνισμού του ΥΠ.ΑΙ.Ν.Π.

PC Systems: Εργο για το υπουργείο Αιγαίου
Έργο, που αφορά στην ανάπτυξη πληροφοριακού συστήματος ηλεκτρονικής διακυβέρνησης και εκπαίδευσης χρηστών και διαχειριστών του υπουργείου Αιγαίου ανέλαβε η PC Systems, σε κοινοπραξία με την Quality & Reliability, κατόπιν ανοιχτού διαγωνισμού του ΥΠ.ΑΙ.Ν.Π.

Η κοινοπραξία PC SystemsQuality & Reliability υπέγραψε πρόσφατα τη σχετική σύμβαση με το υπουργείο Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής.

Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της PC Systems, το έργο του υπουργείο Αιγαίου αφορά:

* Ανασχεδιασμό και ανάπτυξη portal εξυπηρέτησης των πολιτών και των ενδιαφερόμενων φορέων.

* Σχεδίαση και ανάπτυξη εφαρμογών για την υποστήριξη των επιχειρησιακών λειτουργιών.

* Μετάπτωση δεδομένων στα νέα συστήματα.

* Διασύνδεση των υπαρχόντων συστημάτων με τα νέα.

* Εκπαίδευση των χρηστών και των διαχειριστών στα νέα συστήματα.

Επίσης, το έργο περιλαμβάνει την προμήθεια, εγκατάσταση και υποστήριξη του μηχανογραφικού εξοπλισμού Servers και Workstations, ειδικών εφαρμογών και συστημάτων IVR, Document Management, καθώς και δικτυακού εξοπλισμού για τη διασύνδεση μέσω VPN των κεντρικών υπηρεσιών του υπουργείου στη Μυτιλήνη και των 15 περιφερειακών διευθύνσεων σε Λήμνο, Χίο, Σάμο, Νάξο, Σύρο, Κω, Ρόδο, Μήλο, Κάλυμνο, Σαντορίνη και Αθήνα.

Όπως επισημαίνεται στην ίδια ανακοίνωση, το συγκεκριμένο έργο, προϋπολογισμού 520.000 ευρώ, συγχρηματοδοτείται απο την Ευρωπαϊκή Ένωση και το Ελληνικό Δημόσιο, έχει χρονοδιάγραμμα υλοποίησης 22 μηνών και είναι αρκετά σημαντικό, αφού συμπεριλαμβάνεται στα έργα που υλοποιούνται με σκοπό την ανάπτυξη νέων εφαρμογών για τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών του κράτους προς τους πολίτες καθώς και προς όλους τους εμπλεκόμενους φορείς.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v