Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Έργο αξίας 2,3 εκ. ευρώ ανέλαβαν PC Systems- Q&R

Στην ένωση Quality & Reliability - PC SYSTEMS κατοχυρώθηκε ο διαγωνισμός του Εθνικού Δημοτολογίου, συνολικού προυπολογισμού 2,3 εκατ. ευρώ, τονίζεται σε ανακοίνωση της PC SYSTEMS.

Έργο αξίας 2,3 εκ. ευρώ ανέλαβαν PC Systems- Q&R
Στην ένωση Quality & Reliability - PC SYSTEMS κατοχυρώθηκε ο διαγωνισμός του Εθνικού Δημοτολογίου, συνολικού προυπολογισμού 2,3 εκατ. ευρώ, τονίζεται σε ανακοίνωση της PC SYSTEMS.

Το Εθνικό Δημοτολόγιο είναι έργο της Κοινωνίας της Πληροφορίας, ενώ οδιαγωνισμός διενεργήθηκε στις 26 Φεβρουαρίου 2004.

Το Ολοκληρωμένο Πληροφορικό Σύστημα Εθνικού Δημοτολογίου είναι έργο εθνικής εμβέλειας. Βασικός στόχος του έργου είναι η δημιουργία και τήρηση μιας κεντρικής βάσης δεδομένων των δημοτών όλης της χώρας. Η βάση δεδομένων θα προκύψει από την συνένωση όλων των υφιστάμενων δημοτολογίων που τηρούνται στους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης.



Επιπροσθέτως, η κεντρική βάση δεδομένων του Εθνικού Δημοτολογίου, θα αποτελέσει τον πυρήνα των πληροφοριών πάνω στον οποίο θα στηριχθεί η ανταλλαγή έγκυρων στοιχείων μεταξύ πολλών βάσεων δεδομένων που χρησιμοποιεί η Δημόσια Διοίκηση και άλλοι οργανισμοί δημόσιου συμφέροντος.

Η ένωση της PC SYSTEMS - Q&R έχει αναλάβει:

• Tην προμήθεια, εγκατάσταση και θέση σε λειτουργία ενός ολοκληρωμένου πληροφοριακού συστήματος, που θα εξυπηρετεί τις τρέχουσες και μελλοντικές ανάγκες του Εθνικού Δημοτολογίου.

• Την παραμετροποίηση του συστήματος και την ολοκλήρωση του με συγκεκριμένα υποστηρικτικά εργαλεία και πληροφοριακά συστήματα του επιχειρησιακού περιβάλλοντος (π.χ. των ΟΤΑ, των ΚΕΠ, κλπ.).

• Τη συντήρηση του συστήματος και την υποστήριξη της παραγωγικής του λειτουργίας για δεδομένο χρονικό διάστημα μετά την ολοκλήρωση των παραπάνω σταδίων.

• Την εκπαίδευση των χρηστών στην διαχείριση και χρήση του εξοπλισμού και των εφαρμογών.

Παράλληλα έχει αναλάβει την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών για την υποστήριξη της μετάβασης από την υφιστάμενη κατάσταση στο νέο, προτεινόμενο μοντέλο επιχειρησιακής λειτουργίας του Εθνικού Δημοτολογίου.

”Η εταιρία συμμετέχει ενεργά σε έργα ηλεκτρονικής διακυβέρνησης όπως αυτό του Εθνικού Δημοτολογίου, του Υπουργείου Αιγαίου, του Υπουργείου Μεταφορών καθώς και άλλα συμβάλλοντας με την εμπειρία και την τεχνογνωσία της στην βελτίωση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τον πολίτη” δήλωσε ο κ. Δημήτριος Κρασόπουλος, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της PC SYSTEMS.

Η PC SYSTEMS καθώς και η Q&R αποτελoύν δύο απο τις σημαντικότερες εταιρίες του Ομίλου Πουλιάδη στο χώρο του Systems Integration και στην Ανάπτυξη Εφαρμογών και επιχειρηματικού λογισμικού αντίστοιχα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v