Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Δρομέας: Παρουσίαση στο Money Show Σερρών

Πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια του Money Show Σερρών, η παρουσίαση στους επενδυτές, των δραστηριοτήτων της εισηγμένης εταιρίας του κλάδου επίπλωσης γραφείων, ”ΔΡΟΜΕΑΣ”.

Δρομέας: Παρουσίαση στο Money Show Σερρών
Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 2 Ιουνίου 2002, στις Σέρρες, στα πλαίσια του Money Show Σερρών, η πρώτη από τις τρεις εκδηλώσεις του Συνδέσμου Εισηγμένων Εταιριών, στις οποίες συμμετέχει η εταιρία Επίπλων Γραφείου, ΔΡΟΜΕΑΣ” Α.Β.Ε.Ε.Α.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, στόχος της εν λόγω παρουσίασης ήταν η ενημέρωση των επενδυτών, για τις δραστηριότητες της ΔΡΟΜΕΑΣ” Α.Β.Ε.Ε.Α.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης αναπτύχθηκαν όλα τα θέματα που αφορούν την πορεία της εταιρίας έως τη σημερινή της κατάσταση όπως, η εξέλιξή της τα τελευταία χρόνια στους τομείς των πωλήσεων, των εξαγωγών, των κερδών, των εγκαταστάσεων & των επενδύσεων αλλά, και τα μελλοντικά της σχέδια και οι προοπτικές. Ακόμη, αναπτύχθηκε το θέμα της πορείας της μετοχής της εταιρίας στο Χρηματιστήριο και δόθηκαν διάφορα στοιχεία για την γενικότερη κατάστασή της.

Τέλος, η εταιρία ΔΡΟΜΕΑΣ, τονίζει στη σχετική ανακοίνωση, ότι τέτοιου είδους παρουσιάσεις (road shows) έχουν μεγάλη σημασία για το επενδυτικό κοινό, ώστε να γνωρίσει τις εταιρίες που πιθανόν θα θελήσει να επενδύσει στις μετοχές τους.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v