Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Δρομέας: Μέρισμα 0,11 ευρώ, έκδοση ομολογιακών

Τη διανομή μερίσματος 0,11 ευρώ ανά μετοχή για τη χρήση του 2004, την έκδοση δύο ομολογιακών δανείων ύψους μέχρι 5 εκατ. ευρώ έκαστο και την τροποποίηση του σκοπού της εταιρίας, ενέκρινε η ετήσια τακτική γενική συνέλευση της Δρομέας

Δρομέας: Μέρισμα 0,11 ευρώ,  έκδοση ομολογιακών
Τη διανομή μερίσματος 0,11 ευρώ ανά μετοχή για τη χρήση του 2004, την έκδοση δύο ομολογιακών δανείων ύψους μέχρι 5 εκατ. ευρώ έκαστο και την τροποποίηση του σκοπού της εταιρίας, ενέκρινε η ετήσια τακτική γενική συνέλευση της Δρομέας, που πραγματοποιήθηκε σήμερα 19 Μαΐου, με απαρτία 77,35%.

Δικαιούχοι του μερίσματος θα είναι οι κάτοχοι μετοχών με την λήξη της συνεδρίασης της 19/5/2005. Από 20/5/2005 η μετοχή θα διαπραγματεύεται χωρίς το δικαίωμα μερίσματος,

H καταβολή του μερίσματος θα ξεκινήσει την 1η Ιουνίου και θα πραγματοποιείται μέσω του δικτύου καταστημάτων της Eurobank.

Επίσης, εγκρίθηκε η έκδοση 2 μη μετατρέψιμων κοινών ομολογιακών δανείων ύψους μέχρι 5 εκατ. ευρώ έκαστο, που μέχρι τέλος της τρέχουσας χρήσης με αποφάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου θα καθορισθούν.

Εγκρίθηκε η κάλυψη ιδίας συμμετοχής επένδυσης στα πλαίσια του προγράμματος ”Ανταγωνιστικότητα” Δράση 2.9.2 με φορολογημένα αποθεματικά.

Τέλος, η γ.σ. ενέκρινε τη συμπλήρωση - τροποποίηση άρθρου 2 του καταστατικού της εταιρίας περί του εταιρικού σκοπού δηλαδή ”η δυνατότητα να παράγει, εμπορεύεται και διαθέτει στην ημεδαπή και αλλοδαπή, μετά ή άνευ συνεργασίας οίκων Ελληνικών ή αλλοδαπών, μεταλλικών καλουπιών, προϊόντων χύτευσης και κατεργασίας αλουμινίου και προϊόντων επεξεργασίας φύλλων χάλυβος”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v