Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ελινόιλ: Mέρισμα 0,14 ευρώ και αγορά ιδίων μετοχών

Τη διανομή μερίσματος 0,14 ευρώ ανά μετοχή, την αγορά ιδίων μετοχών σε ποσοστό έως 10%, την ίδρυση δύο νέων θυγατρικών και διοικητικές αλλαγές ενέκρινε η γενική συνέλευση της Ελινόιλ, σήμερα 27 Μαΐου.

Ελινόιλ: Mέρισμα 0,14 ευρώ και αγορά ιδίων μετοχών
Τη διανομή μερίσματος 0,14 ευρώ ανά μετοχή ενέκρινε η γενική συνέλευση της Ελινόιλ που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 27 Μαΐου 2005 στα κεντρικά γραφεία της εταιρίας.

Δικαιούχοι του μερίσματος είναι οι κάτοχοι μετοχών της εταιρίας έως το κλείσιμο της Συνεδρίασης της 27ης Μαΐου 2005. Ως ημερομηνία έναρξης πληρωμής μερίσματος ορίσθηκε η 11η Ιουλίου 2005.

Επίσης η γενική συνέλευση ενέκρινε πρόγραμμα απόκτησης ιδίων μετοχών της εταιρίας έως το 10% του συνολικού αριθμού μετοχών, με κατώτατη τιμή αγοράς 1 ευρώ και ανώτατη τιμή αγοράς 10 ευρώ ανά μετοχή, για το χρονικό διάστημα από 15 Ιουνίου 2005 έως 15 Μαΐου 2006.

Η γενική συνέλευση ενέκρινε ακόμη τις προτάσεις για ίδρυση δύο νέων θυγατρικών εταιριών, με αντικείμενο, της μεν πρώτης τη διαχείριση των δύο νέων δεξαμενόπλοιων που ναυπηγούνται για την εξυπηρέτηση του νησιωτικού δικτύου πρατηρίων ελίν, της δε δεύτερης τη διαχείριση των σταθμών ανεφοδιασμού σκαφών σε μαρίνες, καθώς και άλλων σημείων λιανικής πώλησης.



Στη συνέχεια συνεδρίασε το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελινόιλ, στο οποίο αποφασίσθηκαν οργανωτικές μεταβολές στο ανώτατο management της εταιρίας, με στόχο τη βέλτιστη κάλυψη των αυξημένων διοικητικών αναγκών της.

Έτσι τα καθήκοντα του Γενικού Διευθυντή αναλαμβάνει ο κ. Γιάννης Κουρούκλης, ενώ τη θέση του Διευθυντή Εκμετάλλευσης καταλαμβάνει ο κ. Νίκος Λιάπης. Στη θέση του Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου της εταιρίας παραμένει ο κ. Χάρης Κυνηγός.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v