Ευρωσύμβουλοι: Ολοκλήρωση έργου δικτυακών τόπων

Την ανάπτυξη δύο δικτυακών τόπων προβολής περιουσιακών στοιχείων της Εταιρίας Τουριστικής Ανάπτυξης Α.Ε ολοκλήρωσε η Digital Innovations σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρίας. Βασικό χαρακτηριστικό και των δύο είναι η χρήση τεχνολογίας πανοραμικών απεικονίσεων 360 μοιρών.

Ευρωσύμβουλοι: Ολοκλήρωση έργου δικτυακών τόπων
Την ανάπτυξη δύο δικτυακών τόπων προβολής περιουσιακών στοιχείων της Εταιρίας Τουριστικής Ανάπτυξης Α.Ε ολοκλήρωσε η Digital Innovations σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρίας.

Βασικό χαρακτηριστικό και των δύο είναι η χρήση τεχνολογίας πανοραμικών απεικονίσεων 360 μοιρών που επιτρέπουν στο χρήστη να περιηγηθεί εικονικά στη Μαρίνα Φαλήρου και στη Μαρίνα Θεσσαλονίκης και να δει τις εγκαταστάσεις σαν να βρίσκεται εκεί.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της επιχείρησης η εταιρία αναπτύσσεται με γρήγορα βήματα και υλοποιεί τους στόχους του επιχειρηματικού της σχεδίου.

Η Digital Innovations, εταιρία δημιουργίας πανοραμικών απεικονίσεων -αναπαραστάσεων χώρων και αντικειμένων σε ηλεκτρονικό υπολογιστή είναι από τις αρχές του 2004 ενταγμένη στη Θερμοκοιτίδα Ανάπτυξης Επιχειρήσεων της Ευρωσύμβουλοι i4G.

Οι δύο αυτοί δικτυακοί χώροι είναι οι πρώτοι από μία σειρά αντίστοιχων τόπων που κατασκευάζονται για την Εταιρία Τουριστικής Ανάπτυξης, για προβολή περιουσιακών στοιχείων της με χρήση πανοραμικών απεικονίσεων 360 μοιρών.

Με τον τρόπο αυτό η Εταιρία Τουριστικής Ανάπτυξης σκοπεύει πέρα από την προβολή των μονάδων που διαχειρίζεται και στην προβολή των τουριστικών υποδομών της χώρας.

Η τεχνολογία πανοραμικών απεικονίσεων χρησιμοποιείται όλο και περισσότερο για εικονικές ξεναγήσεις σε χώρους τουριστικού, πολιτισμικού και εμπορικού ενδιαφέροντος.

Η Digital Innovations, πρωτοπορώντας στον ελληνικό χώρο, προσφέρει εικονικές περιηγήσεις υψηλής ποιότητας. Την εποχή αυτή εξάλλου, στο δικτυακό τόπο www.panoramas.dk, που αποτελεί διεθνώς το δημοφιλέστερο χώρο συνάντησης των δημιουργών πανοραμικών απεικονίσεων, προβάλλεται μία πανοραμική απεικόνιση από τις φετινές Πασχαλινές εκδηλώσεις στην Κέρκυρα, με δημιουργό τον ιδρυτή της Digital Innovations κ. Νίκο Πάχτα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v