Ευρωσύμβουλοι: Επιβεβαιώνει ίδρυση θυγατρικών

Την ισχυροποίησή της στις αγορές της Ρουμανίας και της Βουλγαρίας, προσδοκά η Ευρωσύμβουλοι μέσω ίδρυσης θυγατρικών, επιβεβαιώνοντας σχετικό δημοσίευμα, τονίζοντας επίσης ότι τα έργα στο εξωτερικό αποτελούν το 75% του κύκλου εργασιών της.

Ευρωσύμβουλοι: Επιβεβαιώνει ίδρυση θυγατρικών
Την πρόθεσή της να ιδρύσει εταιρία στη Ρουμανία και μελλοντικά στη Βουλγαρία επιβεβαιώνει η διοίκηση της Ευρωσύμβουλοι, σε απάντηση επιστολής του Χ.Α., αναφορικά με το περιεχόμενο του δημοσιεύματος της εφημερίδας ”Ημερησία” στις 17 Μαίου 2005.

Πιο συγκεκριμένα, σχετικά με τις επιπτώσεις και τα οφέλη από τις ενέργειες αυτές, η εταιρία προσδοκά την ισχυροποίησή της στις συγκεκριμένες αγορές, τη δημιουργία μεγαλύτερης δυναμικής και τη διεκδίκηση σταδιακά τοπικών έργων.

Σημειώνεται, πως στη φάση αυτή, εκπονούνται τα επιχειρησιακά σχέδια, τα οποία θα προσδιορίσουν τόσο το ύψος των επενδύσεων όσο και τα αναμενόμενα αποτελέσματα.

Όπως επισημαίνεται από την εταιρία Ευρωσύμβουλοι, η ίδρυση θυγατρικών εταιριών σε αντικατάσταση των γραφείων αντιπροσώπευσης, βασίζεται στην εμπειρία που έχει αποκομίσει η εταιρία από την τοπική αγορά, αλλά και τη γενικότερη στρατηγική της για την επέκτασή στην Α. Ευρώπη.

Πρόθεση της εταιρίας είναι να ενοποιήσει τις οικονομικές της καταστάσεις βάσει της κείμενης νομοθεσίας. Οι συζητήσεις για ίδρυση των εταιριών στη φάση αυτή, γίνεται μεταξύ της Ευρωσύμβουλοι και τοπικών εταίρων, ενώ επιδιώκει και συνεργασία με Ελληνικό όμιλο, με τον οποίο δεν υπάρχει καμία σχέση αυτή τη στιγμή.

Τονίζεται, πως μόλις ολοκληρωθούν οι σχετικές συζητήσεις, θα ανακοινωθεί το πλαίσιο των συμφωνιών και συνεργασιών που θα προκύψουν.

Επιπλέον, αναφέρεται, πως η εταιρία, όπως επανειλημμένα έχει δηλώσει δια του τύπου, αλλά και αποτυπώνεται στις οικονομικές της καταστάσεις, πραγματοποιεί το 75% του κύκλου εργασιών εκτός Ελλάδος.

Αναφορικά με τα έργα που πραγματοποιεί στο εσωτερικό (Γ ΚΠΣ), εκτιμάται ότι θα υπάρχει μια ενίσχυση του σχετικού τζίρου, η οποία προβλέπεται να ανέλθει στο 30-35% του συνολικού τζίρου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v