Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Minerva: Από 1/6 η αποκοπή μερίσματος 0,055 ευρώ

Τη διανομή μερίσματος 0,055 ευρώ ανά μετοχή για τη χρήση του 2004, ενέκρινε μεταξύ άλλων, η Τακτική Ετήσια Γενική Συνέλευση της Minerva, που πραγματοποιήθηκε σήμερα. Η αποκοπή του δικαιώματος στο μέρισμα θα πραγματοποιηθεί από 1η Ιουνίου, ενώ η διανομή του θα ξεκινήσει 25 Ιουλίου.

Minerva: Από 1/6 η αποκοπή μερίσματος 0,055 ευρώ
Τη διανομή μερίσματος 0,055 ευρώ ανά μετοχή για τη χρήση του 2004, ενέκρινε μεταξύ άλλων, η Τακτική Ετήσια Γενική Συνέλευση της εταιρίας Minerva, που πραγματοποιήθηκε σήμερα, Τρίτη 31 Μαίου.

Δικαιούχοι του μερίσματος είναι οι κάτοχοι μετοχών στη λήξη της συνεδρίασης της 31ης Μαΐου, ενώ από αύριο 1 Ιουνίου οι μετοχές της Minerva θα διαπραγματεύονται χωρίς το δικαίωμα μερίσματος.

Η καταβολή του μερίσματος θα ξεκινήσει την Δευτέρα 25 Ιουλίου 2005.

Σύμφωνα με την εισήγηση του Δ.Σ. της Minerva προς τη γενική συνέλευση, η στρατηγική της εταιρίας για το τρέχον έτος, περιλαμβάνει μεταξύ άλλων την δημιουργία νέων προϊόντων και την τοποθέτηση τους σε όσο τον δυνατόν περισσότερα σημεία πώλησης της χώρας, την ενίσχυση των παραγωγικών διαδικασιών της θυγατρικής εταιρείας Minco Romania SRL με στόχο την συνεχή αύξηση της παραγωγικότητας του προσωπικού της, τη συμμετοχή της εταιρίας σε εκθέσεις του εξωτερικού με στόχο την αύξηση του πελατολογίου της στο εξωτερικό και τη διεύρυνση του δικτύου πωλήσεων της νέας εταιρίας ΕΛΕΤΕΝ.

Παράλληλα, η Γενική Συνέλευση ενέκρινε τις Ετήσιες Οικονομικές Καταστάσεις του 2004 και προχώρησε στην εκλογή νέου διοικητικού συμβουλίου.

Τα μέλη του νέου ΔΣ είναι τα εξής:

1) Λαδένης Ιωάννης του Αδαμαντίου

2) Λαδένη Ελένη Συζ. Μιχαήλ Φιλίππου

3) Λαδένης Παύλος του Βασιλείου

4) Ανεζουλάκης Ιωάννης του Δημητρίου

5) Σιούγγαρης Ιωάννης του Αλεξάνδρου

6) Ασλανίδης Θεόφιλος του Σάββα

7)Σπανόπουλος Αθανάσιος του Γεωργίου

Το νέο διοικητικό συμβούλιο θα έχει πενταετή θητεία, δηλαδή μέχρι τις 8 Ιουνίου 2010.

Η διοίκηση της Minerva θα δημοσιεύσει τα αποτελέσματα του πρώτου τριμήνου 2005, στο τέλος Ιουνίου 2005.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v