Στρατηγική συνεργασία Ευρωσυμβούλων - Demco

Την έναρξη της συνεργασίας τους για κοινή παρουσία και δραστηριοποίηση στις αγορές της ΝΑ. Ευρώπης και των χωρών του Κόλπου θα παρουσιάσουν ο πρόεδρος της Demko Δ. Κοντομηνάς και ο πρόεδρος της Ευρωσύμβουλοι Δρ. Π. Κοκορότσικος, σε συνέντευξη Tύπου την Τετάρτη 15η Ιουνίου 2005, στις 13:00 μ.μ, στην Αίγλη Ζαππείου.

Στρατηγική συνεργασία Ευρωσυμβούλων - Demco
της Αθηνάς Καλαϊτζόγλου

Στρατηγική συμμαχία με την εταιρία Demco του Δ. Κοντομηνά έκλεισε η Ευρωσύμβουλοι Α.Ε. για κοινή δραστηριοποίηση στο χώρο της Νοτιοανατολικής Ευρώπης.

Η Demco θα αξιοποιήσει το δίκτυο της εισηγμένης στα Βαλκάνια, ενώ παράλληλα οι δύο εταιρίες έχουν αποφασίσει να συστήσουν κοινοπρακτικά σχήματα σε δύο τουλάχιστον χώρες της περιοχής.

Μάλιστα, δεν αποκλείεται η συνεργασία αυτή να επεκταθεί και στις χώρες του Κόλπου.

Αναλυτικές ανακοινώσεις για το θέμα αυτό θα κάνουν ο Πάρις Κοκορότσικος από την Ευρωσύμβουλοι και ο Δ. Κοντομηνάς από τη Demco σε συνέντευξη Τύπου που θα δοθεί στις 15 Ιουνίου στη μία ώρα στην Αίγλη του Ζαπείου.

Η εξέλιξη αυτή σημειώνεται στο πλαίσιο της δυναμικής δραστηριοποίησης της Ευρωσύμβουλοι στην Αθήνα, ύστερα και από την είσοδο στην εταιρία του επιχειρηματία Κάρολου Κιοσέογλου, βασικού μέτοχου της εταιρίας ISDS Hellas.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v