Βιοσώλ: Συμμετοχή στην έκθεση Αερίον 2005

Στην έκθεση ΑΕΡΙΟΝ 2005 που διεξήχθη στο κτίριο του Οργανισμού Λιμένος Πειραιώς από 15 μέχρι 18 Απριλίου 2005 συμμετείχε με επιτυχία η Βιοσώλ η οποία οργανώνει σεμινάριο στις εγκαταστάσεις της DeDIETRICH στην Αλσατία.

Βιοσώλ: Συμμετοχή στην έκθεση Αερίον 2005
Στην έκθεση ΑΕΡΙΟΝ 2005 που διεξήχθη στο κτίριο του Οργανισμού Λιμένος Πειραιώς από 15 μέχρι 18 Απριλίου 2005 συμμετείχε με επιτυχία η Βιοσώλ.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, εκεί παρουσιάσθηκαν τα συστήματα θέρμανσης με καύση φυσικού αερίου των εταιριών OERTLI και DeDIETRICH τις οποίες αντιπροσωπεύει η Βιοσώλ.

Τα εκθέματα αυτά προκάλεσαν ζωηρό ενδιαφέρον του τεχνικού κόσμου και έντονη επιθυμία των συνεργατών της Βιοσώλ για την περαιτέρω ενημέρωσή τους στις προδιαγραφές εγκατάστασης και λειτουργίας συστημάτων αερίου.

Αποφασίσθηκε λοιπόν να οργανωθεί από τη Βιοσώλ σεμινάριο με συμμετοχή συνεργατών της (συντηρητών καυστήρων) στις εγκαταστάσεις της DeDIETRICH στην Αλσατία.

Η ομάδα των συνεργατών της Βιοσώλ θα αναχωρήσει στις 27 Ιουνίου και θα παραμείνει στην Γαλλία επί τετραήμερο παρακολουθώντας ειδικές επιμορφωτικές παρουσιάσεις και επισκεπτόμενη μονάδες παραγωγής και εργαστήρια ποιοτικού ελέγχου.

Η ανάπτυξη των πωλήσεων προϊόντων φυσικού αερίου αποτελεί μια πρόσθετη ευκαιρία ανάπτυξης για την Βιοσώλ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v