Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Δρομέας: Εγκαίνια νέου κτιρίου - εκθεσιακού χώρου

Ένα νέο κτίριο-εκθεσιακό χώρο στη λεωφόρο Μεσογείων 172 εγκαινίασε ο Δρομέας. Τα εγκαίνια πραγματοποίησε ο Γενικός Γραμματέας Βιομηχανίας, κύριος Σπύρος Παπαδόπουλος. Στο νέο κτίριο του, φιλοξενεί, μεταξύ άλλων, την ολοκληρωμένη σειρά επίπλων γραφείου.

Δρομέας: Εγκαίνια νέου κτιρίου - εκθεσιακού χώρου
Ο Δρομέας, η μεγαλύτερη εταιρία παραγωγής επίπλων γραφείου, συνεχίζοντας την επιτυχημένη πορεία του εγκαινίασε ένα νέο κτίριο-εκθεσιακό χώρο στη λεωφόρο Μεσογείων 172, σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρίας.

Τα εγκαίνια πραγματοποίησε ο Γενικός Γραμματέας Βιομηχανίας, κύριος Σπύρος Παπαδόπουλος, παρουσία σημαντικών στελεχών του επιχειρηματικού κόσμου, συνεργατών και εκπροσώπων της πολιτείας.

Στο νέο υπερσύγχρονο κτίριο του, φιλοξενεί την ολοκληρωμένη σειρά επίπλων γραφείου Δρομέας, τα έπιπλα για νέους και την υποδομή για την κουζίνα, σε αποκλειστικότητα χάρη στη συνεργασία του με τη διεθνώς καταξιωμένη Αυστριακή εταιρία EGGER.

Ο νέος εκθεσιακός χώρος του Δρομέα εγκαινιάζει μια νέα επιχειρηματική εποχή, μια νέα αναπτυξιακή πολιτική. Είναι η εκκίνηση στη νέα πορεία που χαράσσει σε συνέχεια της λαμπρής τροχιάς που έχει διαγράψει στον ελληνικό και διεθνή επιχειρηματικό στίβο.

Κρατώντας το ήθος, την έμπνευση και τη δυναμική που τον ξεχώρισαν, θέτει νέους στόχους και επεκτείνεται αλματωδώς σε νέους τομείς με στόχο πάντα την προσφορά πρωτοποριακών, ολοκληρωμένων λειτουργικών προτάσεων προς όφελος των καταναλωτών, επισημαίνεται στην ανακοίνωση.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v