Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Q&R: Διευκρινίσεις προς Χ.Α. για το δανεισμό της

Διευκρινίσεις σχετικά με το δανεισμό της παρέχει η Quality & Reliability σε απάντησή της προς την από 14/6/2005 επιστολή του Χ.Α.. Επισημαίνει ότι δεν υπάρχουν ληξιπρόθεσμες οφειλές με ημερομηνία 31/5/2005 ούτε υπάρχουν οποιεσδήποτε ενέργειες πιστωτών για διασφάλιση των απαιτησεών τους.

Q&R: Διευκρινίσεις προς Χ.Α. για το δανεισμό της
Διευκρινίσεις σχετικά με το δανεισμό της παρέχει η Quality & Reliability σε απάντησή της προς την από 14/6/2005 επιστολή του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

Συγκεκριμένα, η εταιρία αναφέρει ότι δεν υπάρχουν ληξιπρόθεσμες οφειλές με ημερομηνία 31/5/2005 ούτε υπάρχουν οποιεσδήποτε ενέργειες πιστωτών της για διασφάλιση των απαιτησεών τους.

Το σύνολο του τραπεζικού δανεισμού, ο οποίος σύμφωνα με την Q&R είναι βραχυπρόθεσμος, την 31/5/2005 ανερχόταν στα 1.981.560,00 ευρώ, ενώ η εταιρία δεν έχει μακροπρόθεσμο δανεισμό.

Τέλος, η εισηγμένη επισημαίνει ότι δεν υπάρχει κανένα γεγονός το οποίο έχει περιέλθει εις γνώση της και το οποίο κρίνεται σημαντικό να επηρεάσει δυσμενώς την περιουσιακή, νομική και οικονομική διάρθρωση της.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v