Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ελινόιλ: Παρουσίαση στον ΣΜΕΧΑ

Τις πρόσφατες εξελίξεις που αφορούν την δημιουργία σταθμού εξυπηρέτησης σκαφών αναψυχής με καύσιμα και λιπαντικά στην μαρίνα του Λαυρίου (Olympic Marine), καθώς και τα αποτελέσματα του 2004, παρουσίασε η διοίκηση της Ελινόιλ στον ΣΜΕΧΑ.

Ελινόιλ: Παρουσίαση στον ΣΜΕΧΑ
Την παρουσίαση της Ελινόιλ, των οικονομικών αποτελεσμάτων της για το έτος 2004, καθώς και των πρόσφατων εξελίξεων και προοπτικών πραγματοποίησε στον ΣΜΕΧΑ ο Πρόεδρος & Διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας κ. Χάρης Κυνηγός.

Ο κ. Κυνηγός παρουσίασε την Ελινόιλ, την θέση και τη στρατηγική της ανά τομέα δραστηριότητας καθώς και ένα σύντομο απολογισμό του έτους 2004, ένα έτος κατά το οποίο συμπληρώθηκαν 50 χρόνια από την ίδρυσή της.

Στην παρουσίαση αναλύθηκαν και οι οικονομικές επιδόσεις της εταιρίας για το έτος 2004, οι οποίες ήταν ιδιαίτερα θετικές, με τις ενοποιημένες πωλήσεις να σημειώνουν σημαντική αύξηση της τάξεως του 19% έναντι του 2003, ανερχόμενες σε 351,3 εκατ. ευρώ και τα ενοποιημένα κέρδη προ φόρων να φτάνουν τα 5,4 εκατ. ευρώ αυξημένα κατά 33,1% σε σχέση με το 2003.

Επίσης, παρουσιάστηκαν και οι σημαντικότερες πρόσφατες εξελίξεις που αφορούν την δημιουργία σταθμού εξυπηρέτησης σκαφών αναψυχής με καύσιμα και λιπαντικά στην μαρίνα του Λαυρίου (Olympic Marine), η οποία ενισχύει σημαντικά την θέση της ελίν στο χώρο του θαλάσσιου τουρισμού, καθώς και την επικείμενη ανανέωση του στόλου των χρονοναυλωμένων δεξαμενοπλοίων που χρησιμοποιεί η εταιρία, με στόχο την περαιτέρω επέκταση του δικτύου πρατηρίων ελίν στη νησιώτικη Ελλάδα.

Ο κ. Κυνηγός, κλείνοντας, παρουσίασε τις προοπτικές ανάπτυξης της Ελινόιλ που συνίστανται σε περαιτέρω επέκταση και ενδυνάμωση του δικτύου πρατηρίων, καθώς και στην εκμετάλλευση του για πωλήσεις άλλων προϊόντων και υπηρεσιών, στην μεγαλύτερη ισχυροποίηση της εταιρίας στον χώρο των λιπαντικών καθώς και στην ενδεχόμενη δραστηριοποίηση της Ελινόιλ στην παραγωγή βιοκαυσίμων.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v