Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΕΛΒΕ Ενδυμάτων: Στις 12/8 η αποκοπή μερίσματος

Τη διανομή μερίσματος 0,03 ευρώ ανά μετοχή, ενέκρινε, μεταξύ άλλων, η ετήσια τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της ΕΛΒΕ Ενδυμάτων, που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 20 Ιουνίου 2005 με απαρτία 67,03%. Από τις 12/7 αποκόπτεται το δικαίωμα στο μέρισμα. Το νέο Δ.Σ.

ΕΛΒΕ Ενδυμάτων: Στις 12/8 η αποκοπή μερίσματος
Τη διανομή μερίσματος 0,03 ευρώ ανά μετοχή, ενέκρινε, μεταξύ άλλων, η ετήσια τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της ΕΛΒΕ Ενδυμάτων, που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 20 Ιουνίου 2005 με απαρτία 67,03%.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, δικαιούχοι του ανωτέρω μερίσματος είναι όσοι ήταν κάτοχοι μετοχών της εταιρίας, μετά το πέρας της συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου Αθηνών (Χ.Α.) της 11ης Αυγούστου 2005.

Συνεπώς από την 12η Αυγούστου 2005, ημέρα Παρασκευή, η διαπραγμάτευση των μετοχών της εταιρίας που είναι ανώνυμες, θα γίνεται χωρίς το δικαίωμα πληρωμής μερίσματος χρήσης 2004.

Όσον αφορά στην πληρωμή του μερίσματος, θα αρχίσει την 18ην Αυγούστου 2005, μέσω του δικτύου της ΕΤΕ.

Επίσης, η γενική συνέλευση ποφάσισε, με πλειοψηφία 100% των παρευρισκομένων μετόχων, την εκλογή νέου διοικητικού συμβουλίου.

Ειδικότερα, το νέο διοικητικό συμβούλιο της εταιρίας που εκλέχθηκε για την προσεχή πενταετία, συγκροτήθηκε αυθημερόν σε σώμα και απαρτίζεται από τους κάτωθι:

* Τηλέμαχος Κιτσικόπουλος, πρόεδρος & δ/νων σύμβουλος ως εκτελεστικό μέλος.

* Ronald Barkshire, αντιπρόεδρος του Δ.Σ. εκτελεστικό μέλος

* Κων/νος Βλάχος, εκτελεστικό μέλος του Δ.Σ.

* Παναγιώτης Κογκαλίδης, ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος του Δ.Σ.

* Αλκιβιάδης Παπαδημητρίου, ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος του Δ.Σ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v