Ικτίνος: Μέρισμα 0,07 ευρώ ανά μετοχή για το 2004

Τη διανομή μερίσματος 0,07 ευρώ ανά μετοχή για την χρήση του 2004, ενέκρινε η ετήσια γενική συνέλευση της Ικτίνος, που συνήλθε σήμερα 27 Ιουνίου με απαρτία 62,413%. Δικαιούχοι του μερίσματος είναι οι μέτοχοι της εταιρίας με την λήξη της συνεδρίασης του Χ.Α. την Δευτέρα 01/08/2005.

Ικτίνος: Μέρισμα 0,07 ευρώ ανά μετοχή για το 2004
Τη διανομή μερίσματος 0,07 ευρώ ανά μετοχή για την χρήση του 2004, ενέκρινε η ετήσια γενική συνέλευση της Ικτίνος, που συνήλθε σήμερα 27 Ιουνίου με απαρτία 62,413%.

Δικαιούχοι του μερίσματος είναι οι μέτοχοι της εταιρίας με την λήξη της συνεδρίασης του Χ.Α. την Δευτέρα 01/08/2005.

Από την Τρίτη 2η Αυγούστου 2005 οι μετοχές της εταιρίας θα διαπραγματεύονται στο Χ.Α χωρίς το δικαίωμα για μέρισμα χρήσης 2004.

Ως ημερομηνία έναρξης καταβολής του μερίσματος αποφασίσθηκε η 8η Αυγούστου 2005.

Κατά τη διάρκεια της γενικής συνέλευσης, ο πρόεδρος της εταιρίας κ. Ευάγγελος Χαϊδάς αναφέρθηκε στην πορεία της εταιρίας και ανέπτυξε τις προτεραιότητες της Διοίκησης για την περαιτέρω ανάπτυξη και τον εκσυγχρονισμό της.

Μεταξύ άλλων ο κ. Χαϊδάς τόνισε: ”Παραμένουμε συνεπείς στις δεσμεύσεις που έχουμε αναλάβει και συνεχίζουμε την υλοποίηση της πολιτικής που χαράξαμε, επιχειρώντας την ενίσχυση των ανταγωνιστικών μας πλεονεκτημάτων με ποιοτική αναβάθμιση των σχέσεών μας με την αγορά και τον πελάτη, έτσι ώστε να πολλαπλασιάσουμε τις ευκαιρίες και τις προοπτικές για το μέλλον”.

Διαρκής στόχος της Διοίκησης παραμένει η διατήρηση της πρωτοπορίας της εταιρίας όσον αφορά στην καινοτομία, στην παροχή προϊόντων και υπηρεσιών άριστης ποιότητας, καθώς και στην επέκταση σε νέες αγορές με απώτερο στόχο τη δημιουργία αξίας για τους μετόχους της εταιρίας και την ανταπόδοση της εμπιστοσύνη τους.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v