Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Alpha: Περαιτέρω ενίσχυση ποσοστού σε 3 θυγατρικές

Το ποσοστό της στις θυγατρικές της Alpha Aστικά Ακίνητα, Ιονική Ξενοδοχειακή και Alpha Leasing προτίθεται να ενισχύσει η Alpha Bank την περίοδο από 1 έως 31 Ιουλίου. Οι αγορές θα πραγματοποιηθούν μέσω της Alpha Finance ΑΧΕΠΕΥ.

Alpha: Περαιτέρω ενίσχυση ποσοστού σε 3 θυγατρικές
Το ποσοστό της σε τρεις θυγατρικές της εταιρίες ενισχύει η Alpha Bank, σύμφωνα με σχετικές ανακοινώσεις των εισηγμένων.

Αναλυτικότερα η Alpha Bank προτίθεται να αγοράσει έως 150.000 τεμάχια της Alpha Aστικά Ακίνητα, ήτοι 1,07% του μετοχικού της κεφαλαίου, την περίοδο από 1 έως 31 Ιουλίου. Το τρέχον ποσοστό της μητρικής ανέρχεται στο 60,05%.

Παράλληλα την ίδια περίοδο η Alpha Bank θα προχωρήσει στην αγορά έως 50.000 τεμαχίων της Ιονική Ξενοδοχειακή, ήτοι 0,37% του μετοχικού της κεφαλαίου. Το τρέχον ποσοστό της μητρικής στην εταιρία ανέρχεται στο 89,48%.

Εξάλλου την προαναφερθείσα περίοδο η Alpha Bank θα αγοράσει 161.141 τεμάχια της Alpha Leasing, ήτοι το 0,4% του μετοχικού κεφαλαίου της. Η μητρική ελέγχει το 99,59% της εταιρίας. Παράλληλα γνωστοποιεί πως τον Ιούλιο θα εξακολουθήσει την αγορά μέσω χρηματιστηριακών συναλλαγών, μετοχών της Alpha Leasing. έως συγκεντρώσεως ποσοστού 100% του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας.

Το σύνολο των συναλλαγών θα πραγματοποιηθεί μέσω της Alpha Finance ΑΧΕΠΕΥ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v