Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μοτοδυναμική: Μειωμένος 10% ο κύκλος εργασιών

Μειωμένος κατά 10% είναι ο κύκλος εργασιών της Μοτοδυναμική κατά το α΄ εξάμηνο του 2005 σε σχέση με τo α΄ εξάμηνο του 2004, όπως διευκρινίζει η διοίκηση της εισηγμένης σε απάντησή της προς το Χ.Α. επισημαίνοντας ότι δεν έχει δημοσιοποιήσει επίσημα καμία πρόβλεψη για την εξέλιξη των οικονομικών μεγεθών.

Μοτοδυναμική: Μειωμένος 10% ο κύκλος εργασιών
Μειωμένος κατά 10% είναι ο κύκλος εργασιών της Μοτοδυναμική κατά το α΄ εξάμηνο του 2005 σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο του 2004, όπως διευκρινίζει η διοίκηση της εισηγμένης σε απάντησή της προς το Χ.Α., με αφορμή πρόσφατο δημοσίευμα του οικονομικού τύπου αναφορικά με τις εκτιμήσεις για τα οικονομικά μεγέθη της εταιρίας.

Ειδικότερα, επισημαίνει ότι τα ακριβή ποσά του κύκλου εργασιών θα εμφανιστούν στη λογιστική κατάσταση του α΄ εξαμήνου 2005, η οποία σύμφωνα με σχετική απόφαση της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς θα δημοσιευθεί το αργότερο έως το τέλος Σεπτεμβρίου 2005.

Η διοίκηση της Μοτοδυναμική διευκρινίζει επίσης ότι δεν έχει επισήμως δημοσιοποιήσει καμία πρόβλεψη για την εξέλιξη των οικονομικών μεγεθών της εταιρίας για τη χρήση του 2005.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v