Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ανάκληση μοντέλων jet θαλασσας από Μοτοδυναμική

Την ανάκληση δύο μοντέλων ΥΑΜΑΗΑ WaveRunners (jet θαλασσας) τύπου VX1100 Sport και VX1100A Deluxe, ανακοίνωσε η Μοτοδυναμική, προκειμένου να υποβληθούν σε δωρεάν τεχνικό έλεγχο για πιθανή ατέλεια σε δύο εξαρτήματα του ηλεκτρικού συστήματος.

Ανάκληση μοντέλων jet θαλασσας από Μοτοδυναμική
Την ανάγκη τεχνικής αποκατάστασης και βελτίωσης που διαπιστώθηκε σε δύο μοντέλα ΥΑΜΑΗΑ WaveRunners (jet θαλασσας) τύπου VX1100 Sport και VX1100A Deluxe, ανακοίνωσε η Μοτοδυναμική.

Οπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, τα δύο μοντέλα θα υποβληθούν σε δωρεάν τεχνικό έλεγχο για πιθανή ατέλεια σε δύο εξαρτήματα του ηλεκτρικού συστήματος, τον ανορθωτή και το APS.

Συγκεκριμένα, υπάρχει περίπτωση να οξειδωθούν τα ανωτέρω εξαρτήματα με πιθανό αποτέλεσμα να προκληθεί υπερθέρμανση του διαμερίσματος του κινητήρα και δυσλειτουργία στο ηλεκτρονικό γκάζι.

Οι ιδιοκτήτες δεν επιβαρύνονται με το κόστος του ανταλλακτικού ή της εργασίας, δεδομένου οτι οι συγκεκριμένες περιπτώσεις υπάγονται στο καθεστώς ”εγγύησης” και οι σχετικές δαπάνες καλύπτονται πλήρως από τη Yamaha Motor Co.

Η εταιρία ενημέρωσε άμεσα τη Γενική Γραμματεία Καταναλωτή τηρώντας τις διατάξεις της ισχύουσας νομοθεσίας, και παράλληλα απέστειλε προσωπικές συστημένες επιστολές στους πελάτες της και σχετική ενημέρωση με τεχνικές οδηγίες στο Δίκτυο Συνεργατών της.

Σημειώνεται οτι στην Ελλάδα έχουν συνολικά πωληθεί 50 WaveRunners αυτού του τύπου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v