Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μπήτρος: Αύξηση ποσοστού από πρόεδρο ΔΣ

Αυξήθηκε σε 5,46% και 5,41% το ποσοστό του κ. Π. Μπήτρου και της κ. Λ. Μπήτρου αντίστοιχα στην Μπήτρος Συμμετοχική, ως αποτέλεσμα ακύρωσης ιδίων μετοχών της εισηγμένης. Ανάλογα μεταβλήθηκαν τα δικαιώματα ψήοφυ.

Μπήτρος: Αύξηση ποσοστού από πρόεδρο ΔΣ
Αυξήθηκε το ποσοστό του κ. Π. Μπήτρου και της κ. Λ. Μπήτρου στην Μπήτρος Συμμετοχική, ως αποτέλεσμα ακύρωσης ιδίων μετοχών της εισηγμένης, σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρίας.

Αναλυτικότερα το ποσοστό της συμμετοχής του κ. Π. Μπήτρου, Προέδρου ΔΣ της Μπήτρος, αυξήθηκε από 4,993% σε 5,464%, με αντίστοιχη μεταβολή του ποσοστού της συμμετοχής του επί του συνόλου των μετοχών της εταιρίας, λόγω ακύρωσης ιδίων μετοχών της.

Το ποσοστό της συμμετοχής της κ. Λ. Μπήτρου επί του συνόλου των δικαιωμάτων ψήφου της εταιρίας αυξήθηκε από 4,944% σε 5,410%, με αντίστοιχη μεταβολή του ποσοστού της συμμετοχής της επί του συνόλου των μετοχών της εταιρίας λόγω ακύρωσης ιδίων μετοχών.

Στο μεταξύ για τον ίδιο λόγο η Μπήτρος γνωστοποίησε ότι το ποσοστό της επί του συνόλου των δικαιωμάτων ψήφου μειώθηκε από 8,747% σε 0,143%, με αντίστοιχη μεταβολή του ποσοστού συμμετοχής της επί του συνόλου των μετοχών της.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v