Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ιλυδα: Η πορεία του επενδυτικού σχεδίου

Σύμφωνα με το ενημερωτικό δελτίο έχει πραγματοποιηθεί η απορρόφηση των κεφαλαίων που άντλησε η Ίλυδα από την είσοδό της στο Χ.Α., όπως αναφέρεται στην εξαμηνιαία έκθεση για την πορεία του Επενδυτικού Σχεδίου της εταιρίας.

Ιλυδα: Η πορεία του επενδυτικού σχεδίου
Σύμφωνα με το ενημερωτικό δελτίο έχει πραγματοποιηθεί η απορρόφηση των κεφαλαίων που άντλησε η Ίλυδα από την είσοδό της στο Χ.Α.

Όπως αναφέρεται στην εξαμηνιαία έκθεση για την πορεία του Επενδυτικού Σχεδίου της Ίλυδα τα κεφάλαια που συγκεντρώθηκαν από την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου μέσω της δημόσιας εγγραφής και της ιδιωτικής τοποθέτησης ανήλθαν στα 3,2 εκατ. ευρώ, μείον τις συνολικές δαπάνες έκδοσης, οι οποίες ανήλθαν στο ποσό των 297,70 χιλ. ευρώ οπότε, το καθαρό ποσό των αντληθέντων κεφαλαίων ανήλθε σε 2,902 εκατ. ευρώ.

Το επενδυτικό πρόγραμμα της εταιρίας περιλάμβανε την επέκτασή της σε νέες ”Κάθετες Αγορές” προκειμένου να ισχυροποιήσει την θέση της σε νέους εξειδικευμένους τομείς της αγοράς πληροφορικής, αλλά και την επέκταση του υποκαταστήματος της Βορείου Ελλάδος.

Σύμφωνα με την εξαμηνιαία έκθεση για την πορεία του Επενδυτικού Προγράμματος μέχρι και 30-06-2005 υλοποιήθηκε, με χρηματοδότηση από τα αντληθέντα κεφάλαια της Δημόσιας Εγγραφής, μέρος του επενδυτικού σχεδίου της εταιρείας συνολικού ύψους 2.422,21 χιλ. ευρώ έναντι των 2.437,68 χιλ. ευρώ που αναφέρονται στην χρονική ανακατανομή.

Επίσης ολοκληρώθηκαν οι επενδύσεις που αφορούν τα ίδια κεφάλαια της εταιρείας συνολικού ποσού 1.025,83 χιλ. ευρώ έναντι των 1.025,20 χιλ. ευρώ που αναφέρονται στην χρονική ανακατανομή.

* Η εξαμηνιαία έκθεση της Ιλυδας για την πορεία του επενδυτικού σχεδίου δημοσιεύεται στη δεξιά στήλη: ”Συνοδευτικό Υλικό”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v