Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ελτον: Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου

Την εκλογή του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, μετά την αντικατάσταση της κ. Ηλέκτρας Παπαθανασίου από την κ. Παναγιώτα Παπαθανασίου, η οποία εξελέγη ως νέο μέλος του ΔΣ, ενέκρινε σήμερα η Γενική Συνέλευση της Έλτον Χημικά.

Ελτον: Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου
Την εκλογή του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, μετά την αντικατάσταση της κ. Ηλέκτρας Παπαθανασίου από την κ. Παναγιώτα Παπαθανασίου, η οποία εξελέγη ως νέο μέλος του ΔΣ, ενέκρινε σήμερα η Γενική Συνέλευση της Έλτον Χημικά στην οποία παραστάθηκαν μέτοχοι επροσωπούντες συνολικά 18.242.714 μετοχές, ήτοι 75,07% του μετοχικού κεφαλαίου.

Ειδικότερα, το νέο ΔΣ απαρτίζουν οι κ.κ.:

ΝΕΣΤΩΡ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ - Εκτελεστικό μέλος.

ΑΛΚΗΣΤΗ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ - Εκτελεστικό μέλος.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΟΥΣΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ - Εκτελεστικό μέλος.

ΚΑΙΤΗ ΑΝΔΡΕΟΥ ΜΕΛΟΣ Δ.Σ - Εκτελεστικό μέλος.

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΚΟΪΚΟΣ ΜΕΛΟΣ Δ.Σ - Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό μέλος.

ΜΙΧΑΗΛ ΧΑΤΖΗΣ ΜΕΛΟΣ ΔΣ - Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό μέλος.

Την εταιρία εκπροσωπούν και δεσμεύουν από κοινού ή/και χωριστά ο Πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Νέστωρ Παπαθανασίου και η Διευθύνουσα Σύμβουλος κ. Παναγιώτα Παπαθανασίου. Η θητεία του νέου Δ.Σ. είναι τριετής.

Παράλληλα, η ΓΣ της Έλτον ενέκρινε την εκλογή της κ. Κωνσταντίνας Καψάλη, ως Τακτικής Ορκωτής Ελέγκτριας Λογίστριας για την χρήση 2005 και του κ. Βασίλειου Δόγα ως αναπληρωτή. Αμφότεροι προέρχονται από την εταιρία Baker Tilly Hellas.

Τέλος, εγκρίθηκαν παμψηφεί οι συμβάσεις της εταιρίας με μέλη του Δ.Σ. που έχουν υπαλληλική σχέση με αυτή, όπως και όλες οι αποφάσεις και ενέργειες του Διοικητικού Συμβουλίου και των μελών αυτού που πραγματοποιήθηκαν κατά το χρονικό διάστημα από 1/7/2005 έως 11/10/2005.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v