Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Προοδευτική: Σχολιασμός δημοσιεύματος

Η αλλαγή της σύνθεσης του Διοικητικού της Συμβουλίου και η αναδιοργάνωση του τμήματος εξυπηρέτησης μετόχων, γνωστοποιήθηκαν προς το ΧΑ, στις 3 Οκτωβρίου, επισημαίνει με επιστολή της η εταιρία Προοδευτική, σχολιάζοντας δημοσίευμα.

Προοδευτική: Σχολιασμός δημοσιεύματος
Η αλλαγή της σύνθεσης του Διοικητικού της Συμβουλίου και η αναδιοργάνωση του τμήματος εξυπηρέτησης μετόχων, γνωστοποιήθηκαν προς το ΧΑ, στις 3 Οκτωβρίου, επισημαίνει με επιστολή της η εταιρία Προοδευτική, σχολιάζοντας δημοσίευμα της εφημερίδας ”Καθημερινή”.

Οπως επισημαίνεται στην επιστολή, η Προοδευτική, με γνώμονα την προάσπιση των συμφερόντων των μετόχων της, εκτός από τις αποφάσεις που λαμβάνει σε καθαρά επιχειρηματικό επίπεδο, είναι σε θέση, η ίδια να αποφασίζει και να υλοποιεί τις αλλαγές εκείνες στην εσωτερική δομή και οργάνωση, τις οποίες θεωρεί απαραίτητες για ην αποτελεσματικότερη λειτουργία της, ώστε μέσω αυτών να στοχεύει στην διαρκή βελτίωση της θέσης της στην αγορά.

Με βάση τα ανωτέρω, με τις υπ’ αριθμ. 43275 και 43283/3-10-2005 ανακοινώσεις της προς το Χ.Α. η Προοδευτική, όπως όφειλε, έκανε γνωστή, αφ’ενός, την αλλαγή της σύνθεσης του Διοικητικού της Συμβουλίου και, αφ’ετέρου, την αναδιοργάνωση του τμήματος εξυπηρέτησης μετόχων.

Σε ότι αφορά τα λογιστικά μεγέθη, η Προοδευτική έχει ήδη δημοσιεύσει τις λογιστικές καταστάσεις του εξαμήνου, καταλήγει η επιστολή.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v